Termékjellemzők

Új fejlesztésű és kifejezetten helytakarékos, többlépéses légtisztítást lehetővé tevő termékcsaládunk készülékei a padlón és a falon egyaránt elhelyezhetők, hogy gyorsan és egyszerűen tisztává tegyék otthona levegőjét. Az előlap Kvadrat szövetborításának köszönhetően a légtisztító ízlésesen személyre szabható a külön megvásárolható kiegészítőkkel.
1. Személyre szabott, külön megvásárolható kiegészítők

Előnyök

Az utolsó simítások, hogy tökéletessé tegye otthonát

Egyedülálló formatervének és a különféle textilborításoknak köszönhetően a Well A7 légtisztító hálószobájával vagy nappalijával is tökéletes egységet alkothat. A 23 dB(A)* zajszint az enyhe eső hangjának felel meg, hogy ne váljon zavaróvá Ön és családja számára.

*Zajnyomás a ventilátor legalacsonyabb fordulatszámánál; elöl, 1 méter távolságban mérve.

Könnyű, hordozható és az igényekhez igazítható

Helyezze az akár egy kézzel is hordozható Well A7 légtisztító abba a helyiségbe, ahol arra a legnagyobb szüksége van. A készüléket tökéletesen személyre szabhatja**, hogy otthona környezetéből kitűnjön vagy abba beleolvadjon, ahogy Ön szeretné. A két lábnak köszönhetően kissé döntött pozícióban a padlóra állítható, a helytakarékosság érdekében azonban a falra is felfüggeszthető.

**Személyre szabott, külön megvásárolható kiegészítők

Hatékony légtisztítás öt lépésben

Az ötfokozatú légtisztító rendszer a 0,3 mikrométer (μm) méretű*** részecskék akár 99,97%-ának a kiszűrésére is alkalmas.

***Külső testület 2020-ben elvégzett, STP0014 Rev 09 számú STP szabvány szerinti nátrium-klorid (NaCl) aeroszolos vizsgálata alapján, a US FDA GMP 21-es CFR szabályzata 210., 211. és 820. részeinek megfelelően.

360 fokos légáramlási rendszer

A Well A7 légtisztító légáramlási rendszerének 360 fokos légbeömlője és az előlap széleit lefedő kialakítása 3D ventilátorral és ötfokozatú légszűréssel párosul. Mindössze 8 perc**** alatt tisztává teszi a szoba levegőjét

****Az ANSI-AHAM AC-1-2019 szabvány szerinti, 2020-ben végzett belső vizsgálatok alapján. A légtisztítási idő egy 10 m² alapterületű helyiségben, legmagasabb ventilátor-fordulatszámnál elvégzett vizsgálaton alapul.

Állandó kapcsolat és irányíthatóság

Meghatározott feladatok ellenőrzése és ütemezése az Electrolux alkalmazással. A (PM1, 2,5, 10) részecskék és az Összes illékony szerves vegyület (TVOC) felismerésére szolgáló érzékelőinek köszönhetően a Smart mód szerint használt Well A7 készülék az otthonában észlelt értékek alapján állítja be a légtisztítás sebességét.

Légtisztítók, melyek megkönnyítik az allergiások életét

Az Electrolux Well A5 és Well A7 légtisztítók elnyerték az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány (ECARF) tanúsítványát. Az ECARF tanúsítványt olyan termékek és szolgáltatások kapják, amelyek megkönnyítik az allergiában szenvedő emberek életét. Egy terméknek akkor ítélik oda ezt tanúsítványt, ha független mérésekkel vagy tanulmányokkal igazolható, hogy az adott készülék hatékonyan szűri ki az allergének nagy részét a levegőből. 

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház
woman on couch with mobile phone