Termékjellemzők

Az egyedülálló, előre feltöltött szűrőanyag rendkívül hatékony akadályt biztosít még a 0,3 mikron méretű részecskék 99,5% -át is kiszűri. Az aktívszén eltávolítja a kellemetlen szagokat, míg a hengeres szűrő kivitelezés nagyobb kapacitást és hosszabb élettartamot biztosít.

Előnyök

360 Szűrési technológia

Az egyedülálló, előre feltöltött ultrafinom szűrőanyag rendkívül hatékony akadályt biztosít a mikroszkopikus részecskékkel szemben, még a 0,3 mikron méretű részecskék 99,5% -át is kiszűri. A hengeres szűrő hatalmas felülettel rendelkezik, ami nagyobb kapacitást és hosszabb élettartamot biztosít, miközben kivételesen nagy mennyiségű levegőt tud keringtetni.

Semlegesíti a kellemetlen szagokat

Minden Pure A9 360 szűrő egy réteg rendkívül porózus aktívszén pelletet tartalmaz, ami kivételesen nyeli el az otthoni környezetben található tipikus szagokat és gázokat. Az illékony szerves vegyületeket, amelyek háziállatokkal, szeméttel, főzéssel és akár a háztartási vegyszerekkel kapcsolatosak, semlegesíti, így elősegíti a beltéri levegő hosszabb ideig tartó frissességét.

Antibakteriális védelem

A levegőben terjedő baktériumokkal szembeni védelem kiemelkedő fontosságú az egészséges otthoni környezet megteremtése szempontjából. A PURE A9 360 szűrők egy természetesen hatékony antibakteriális szert tartalmaznak, amely sejt szinten semlegesítik a baktérium enzimeket, eltávolítja a lakásban található baktériumok akár 99,9% -át, és megakadályozza a baktériumok további szaporodását.

Okos szűrők

Minden PURE A9 360 szűrő okos címkével van felszerelve, amely méri a finompor mennyiségét és a szűrő hátralévő élettartamát. Az alkalmazás jelzi, hogy mikor kell szűrőt cserélni, így biztos lehet abban, hogy a szűrő teljesen megtelt.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház
woman on couch with mobile phone