Termékjellemzők

Az egyedülálló, előre feltöltött szűrőanyag rendkívül hatékony akadályt biztosít még a 0,3 mikron méretű részecskék 99,5% -át is kiszűri. Az aktív szén eltávolítja a kellemetlen szagokat, míg a hengeres szűrő kivitelezés nagyobb kapacitást és hosszabb élettartamot biztosít.

Előnyök

Electrolux - Air Purifier - EFDBRZ4

360 Szűrési technológia

Az egyedülálló, előre feltöltött ultrafinom szűrőanyag rendkívül hatékony akadályt biztosít a mikroszkopikus részecskékkel szemben, még a 0,3 mikron méretű részecskék 99,5% -át is kiszűri. A hengeres szűrő hatalmas felülettel rendelkezik, ami nagyobb kapacitást és hosszabb élettartamot biztosít, miközben kivételesen nagy mennyiségű levegőt tud keringtetni.

Electrolux - Air Purifier - EFDBRZ4

Semlegesíti a kellemetlen szagokat

Minden Pure A9 360 szűrő egy réteg rendkívül porózus aktívszén pelletet tartalmaz, ami kivételesen nyeli el az otthoni környezetben található tipikus szagokat és gázokat. Az illékony szerves vegyületeket, amelyek háziállatokkal, szeméttel, főzéssel és akár a háztartási vegyszerekkel kapcsolatosak, semlegesíti, így elősegíti a beltéri levegő hosszabb ideig tartó frissességét.

Electrolux - Air Purifier - EFDBRZ4

Antibakteriális védelem

A levegőben terjedő baktériumokkal szembeni védelem kiemelkedő fontosságú az egészséges otthoni környezet megteremtése szempontjából. A PURE A9 360 szűrők egy természetesen hatékony antibakteriális szert tartalmaznak, amely sejt szinten semlegesítik a baktérium enzimeket, eltávolítja a lakásban található baktériumok akár 99,9% -át, és megakadályozza a baktériumok további szaporodását.

Electrolux - Air Purifier - EFDBRZ4

Okos szűrők

Minden PURE A9 360 szűrő okos címkével van felszerelve, amely méri a finompor mennyiségét és a szűrő hátralévő élettartamát. Az alkalmazás jelzi, hogy mikor kell szűrőt cserélni, így biztos lehet abban, hogy a szűrő teljesen megtelt.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja készülékét!

Miért érdemes regisztrálni?

• letöltheti a készülékéhez tartozó dokumentációt
• egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket termékéhez
• első kézből értesülhet akciós ajánlatainkról
• hasznos tippekkel, ötletekkel segítünk, hogy a legtöbbet hozhassa ki készülékéből

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.

 

Regisztrálom készülékemet