Termékjellemzők

A vasalódeszka segítségével egyszerűen kisimíthatja a ruhák gyűrődéseit. A beépített és állítható – vízszintesen és függőlegesen is – vasalódeszkán hatékonyabban és kíméletesebben gondoskodhat ruháiról.

Előnyök

Gőzölés könnyedén a rugalmas gőzölőfejjel

A Glissium™ talppal rendelkező tartós gőzölőfejjel egyszerűen felfrissítheti a ruhákat. A karcálló és akadálymentesen csúsztatható talp gondoskodik az optimális gőzáramlásról használat közben.

A gőz 99,99%-ban megsemmisíti a baktériumokat

A gőz nem csupán a gyűrődéseket simítja ki, de fel is frissíti, és tisztítja is a ruhákat azáltal, hogy 1 perc alatt megsemmisíti a baktériumok 99,99%-át. Ha átgőzöli holmijait, elég lesz ritkábban mosni őket - ezzel a ruhákat és a környezetet is kíméli.

*A tesztet SGS hajtotta végre a ruhadarab gőzölőkre vonatkozó QB/T 5200-2017 számú kínai szabvány alapján, 2021 novemberében, az alábbi baktériumtípusokra vonatkozóan: Escherichia coli (CICC® 10389™), Staphylococcus aureus subsp. aureus (ATCC® 6538™) és Candida albicans (CICC® 1965™), 1 perc gőzölési idővel, 95 °C feletti hőmérséklet mellett.

6 gőzfokozat a precíz, célzott ruhaápoláshoz

Függetlenül attól, hogy milyen anyagból készültek ruhái, a 6 gőzfokozatnak és az Eco funkciónak köszönhetően megfelelően gondoskodhat róluk. A pamutól a műszálasig minden típusú anyaghoz beállíthatja a megfelelő fokozatot. Így minden egyes holmit precízen és kíméletesen frissíthet fel.

Nagyobb víztartály, hosszabb gőzölés

Gőzöljön hosszabb ideig a nagyobb víztartálynak köszönhetően. A 2,5 literes kapacitás hosszabb használatot, és ezáltal kényelmesebb ruhagőzölést tesz lehetővé, hiszen nem kell megszakítani a munkát a víztartály feltöltésével. A tartály teljesen kivehető, ezért egyszerűbb kezelni, mint a beépített modelleket.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház Terméktámogatás
woman on couch with mobile phone