Termékjellemzők

Az s-bag® Ultra Long Performance porzsák majdnem kétszer tovább tart mint a hagyományos papír porzsákok, optimális kapacitása 5 liter. Tökéletes tisztítási eredményt biztosít hosszú időn keresztül.

Előnyök

Extra erős szívóteljesítmény

A porzsák nagy teljesítményű szintetikus anyaga optimális légáramlást és rendkívüli szívóerőt biztosít a porzsák teljes élettartama alatt.

Kiváló szűrés

A többrétegű szűrésnek köszönhetően a legfinomabb részecskék sem tudnak átjutni a porzsákon, ezzel hozzájárulva a jobb tisztítási eredményhez és az Ön otthonában lévő tiszta levegő minőségéhez.

Powerflow™ rendszer

A szabadalmaztatott 3D technikával hajtogatott porzsák optimálisan nyitható szét, ezzel biztosítva a magas szívóerőt és megakadályozva az eltömődést. Így a porzsák hosszabb ideig használható.

Továbbfejlesztett zárórendszer - tartós és higiénikus

Az újratervezett zárórendszer erősebb anyagból és új tömítési technológiával készül. Ez biztosítja, hogy s-bag® porzsák mindig tökéletesen lezáruljon, ezzel elkerülve a sérülést vagy szivárgást. A porzsák könnyen beilleszthető a porszívóba. A csere gyors és higiénikus mivel a porzsák automatikusan lezárul az eltávolítás során, ezzel megakadályozva a piszok kiszóródását.

TÜV tanúsítvány

A TÜV Rheinland Group független minősítő intézet is tanúsítja a porzsák kiváló tulajdonságait. Több információt is talál a www.tuv.com weboldalon.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyElectrolux oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyElectrolux-hoz Alkatrész és tartozék webáruház
woman on couch with mobile phone