Termékjellemzők

Az s-bag® Ultra Long Performance porzsák majdnem kétszer tovább tart mint a hagyományos papír porzsákok, optimális kapacitása 5 liter. Tökéletes tisztítási eredményt biztosít hosszú időn keresztül.

Előnyök

Electrolux - Porzsák - E210S

Extra erős szívóteljesítmény

A porzsák nagy teljesítményű szintetikus anyaga optimális légáramlást és rendkívüli szívóerőt biztosít a porzsák teljes élettartama alatt.

Electrolux - Porzsák - E210S

Kiváló szűrés

A többrétegű szűrésnek köszönhetően a legfinomabb részecskék sem tudnak átjutni a porzsákon, ezzel hozzájárulva a jobb tisztítási eredményhez és az Ön otthonában lévő tiszta levegő minőségéhez.

Electrolux - Porzsák - E210S

Powerflow™ rendszer

A szabadalmaztatott 3D technikával hajtogatott porzsák optimálisan nyitható szét, ezzel biztosítva a magas szívóerőt és megakadályozva az eltömődést. Így a porzsák hosszabb ideig használható.

Electrolux - Porzsák - E210S

Továbbfejlesztett zárórendszer - tartós és higiénikus

Az újratervezett zárórendszer erősebb anyagból és új tömítési technológiával készül. Ez biztosítja, hogy s-bag® porzsák mindig tökéletesen lezáruljon, ezzel elkerülve a sérülést vagy szivárgást. A porzsák könnyen beilleszthető a porszívóba. A csere gyors és higiénikus mivel a porzsák automatikusan lezárul az eltávolítás során, ezzel megakadályozva a piszok kiszóródását.

Electrolux - Porzsák - E210S

TÜV tanúsítvány

A TÜV Rheinland Group független minősítő intézet is tanúsítja a porzsák kiváló tulajdonságait. Több információt is talál a www.tuv.com weboldalon.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja készülékét!

Miért érdemes regisztrálni?

• letöltheti a készülékéhez tartozó dokumentációt
• egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket termékéhez
• első kézből értesülhet akciós ajánlatainkról
• hasznos tippekkel, ötletekkel segítünk, hogy a legtöbbet hozhassa ki készülékéből

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.

 

Regisztrálom készülékemet