Termékjellemzők

Élvezze a ruhák "frissen mosott" érzését anélkül, hogy minden viselés után teljes mosási ciklust alkalmazna. A FreshScent frissítő gőzprogram és a gőzillatanyag egyedülálló kombinációja ruháinak kifogástalan illatot, érzetet és kinézetet kölcsönöz – mindössze tizenöt perc alatt. Használja az illatanyagot az Electrolux PerfectCare mosógépek FreshScent rendszerével együtt.

Előnyök

Frissesség és illat

Gondosan válogatott illatanyagunk, illetve a frissítő citrom és lágy virágillat kombinációja ruháinak a tökéletes frissesség és tisztaság érzetét adja.

Hosszabb élettartamú ruhák, kevesebb mosással

Ruhái hosszabb ideig őrzik meg újszerű állapotukat, ha a teljes mosási ciklus helyett gőzzel frissíti őket. A FreshScent rendszer biztonságosan használható finom szövetek, például kasmír mosási programjaiban is.

*Használja a gőz erejét a ruhák felfrissítéséhez és spóroljon meg akár 40 liter vizet ciklusonként, melyet 1 kg finom ruhaneműn teszteltek a FreshScent programmal (a Delicates programmal összehasonlítva).

Friss illat, könnyedén

Legyen ruháinak hosszú ideig frissen mosott érzete. Töltsön a gőzillatosító palack kupakjába 20 ml illatosítót, és öntse az öblítő rekeszbe, majd indítsa el a FreshScent vagy a Kasmír programot.

Újrahasznosított PET flakon

A gőzillatosító újrahasznosított PET műanyag csomagolása van. Így nem csak ruhái frissességét őrizheti meg, hanem a környezetet is kíméli.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

  • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
  • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
  • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet