Termékjellemzők

Gyors légelszívás még erősebb lezárással kombinálva, hogy az étel mindig kiváló ízű maradhasson. Továbbfejlesztett funkciók és egyedi tervezés a zökkenőmentes és gyors működés érdekében.

Előnyök

Electrolux - Vacuum Sealer - E6VS1-6AG

A kettős fóliahegesztéssel még biztosabb a zárás

Készítse el az ideális vákuumzárt tasakot a nedves vagy száraz ételeknek megfelelő új előbeállításokkal. Állítsa be a fóliahegesztési időt a kettős vákuumzáráshoz. A zacskót légmentesen tartja, az ételt pedig megvédi.

Electrolux - Vacuum Sealer - E6VS1-6AG

Az étel víztartalmának vesztesége akár 40%-kal csökkenthető

A tökéletes vákuumzáró zacskóval még jobban megőrizheti az ételek ízét és frissességét. Csökkentse az étel víztartalmának veszteségét akár 40%-kal*, ami jobb ízt és szerkezetet eredményez a sous-vide főzés során.

*Belső teszt megállapításai a sous-vide főzés tekintetében. Az eredmény változhat az étel és a hőmérséklet függvényében.

Electrolux - Vacuum Sealer - E6VS1-6AG

Okos kialakítás a mindennapi használathoz

Integrált fogantyú a zökkenőmentes működésért és a zacskókhoz való könnyű hozzáférésért. Minden adott, amire szüksége lehet a használat során: a gép tartozékai - a tekercstároló és a vágórész - segítik a zacskó előkészítését, hogy az ételek pillanatok alatt tálalásra készen álljanak.

Electrolux - Vacuum Sealer - E6VS1-6AG

Nagy teljesítmény, túlmelegedés nélkül

Nincs szükség szünetekre a hosszú használatok között – az Explore vákuumozó gép akár 100 csomag egymás utáni elkészítésére is képes túlmelegedés vagy teljesítményvesztés nélkül.*

*Belső vizsgálat megállapításai. Száraz ételhez/száraz funkcióhoz használva.

Electrolux - Vacuum Sealer - E6VS1-6AG

Továbbfejlesztett funkciók

Bővítse az Explore vákuumozó gép használatát a mellékelt tömlővel, amellyel már az élelmiszer-tárolókat is vákuumozhatja.*

*A doboz nem tartalmazza. Az élelmiszer-tárolók külön megvásárolhatók.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

  • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
  • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
  • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet