Termékjellemzők

Az Easy2Clean tepsi tapadásmentes, kerámia bevonattal rendelkezik, ezért nincs szükség sütőpapírra a sütéshez. Nem tapad meg a felületén a zsír és a szennyeződés, így mindössze egy kis vízzel, nedves kendővel és mosogatószerrel könnyedén tisztán tartható.

Előnyök

Süssön kedve szerint az Easy2Clean tepsin

Az Easy2Clean tepsi tapadásmentes, kerámia bevonattal rendelkezik, ezért sütőpapír és zsiradék nélkül készíthet különféle desszerteket vagy lazacot. A speciális felületű tepsiről könnyedén átcsúsztathatja az ételeket a tányérra.

Easy2Clean tepsi: soha nem volt még ennyire egyszerű a tepsi tisztítása

Az ILAG® XERADUR 2 bevonatának köszönhetően az Easy2Clean tepsit nem kell áztatni, sikálni vagy erős vegyszerekkel tisztítani. Ahhoz, hogy az Easy2Clean tepsi csillogóan tiszta legyen, csak egy nedves kendőre, meleg vízre és mosogatószerre van szüksége.

Easy2Clean tepsi: biztonságos, tartós és toxikus anyagoktól mentes

Az Easy2Clean tepsi egy mérgező anyagoktól mentes, környezetbarát sütőtepsi. Kerámia bevonata nem tartalmaz PTFE és PFOA szintetikus vegyületeket, amelyek károsak lehetnek magas hőmérsékleten. Süssön biztonságosan és magabiztosan az Easy2Clean tepsin.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

  • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
  • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
  • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet