Előnyök

Electrolux - Beépíthető hűtő-fagyasztó - ENT8TE18S

TwinTech: ideális környezetet teremt, amelyben az élelmiszerek nem száradnak ki

A TwinTech technológiánk megőrzi az élelmiszerek vásárláskori frissességét. A fagyasztó körül cirkuláló levegőt elkülöníti a hűtőtér levegőjétől, így azok páratartalom és a hőmérséklet szintje állandó marad. Tökéletes környezetet teremt, amelyben az élelmiszerek nem száradnak ki.

Egyenletes hűtés – DynamicAir

A DynamicAir technológia gondoskodik róla, hogy a hűtőszekrény belső terében kiegyenlített hőmérséklet uralkodjon. Működése a hideg levegő keringetésén alapul, így még az ajtó kinyitásakor sem melegszenek fel az ételek.

Electrolux - Beépíthető hűtő-fagyasztó - ENT8TE18S

10 év garancia a kompresszorra

A garancia fedezi a kiszállás, szállítás, gázeltávolítás és újratöltés, illetve az általános karbantartás során felmerülő költségeket.

Electrolux - Beépíthető hűtő-fagyasztó - ENT8TE18S

Könnyű beállítás az elektronikus kettős érintésvezérléssel

Az elektronikus kettős érintésvezérlésnek köszönhetően soha nem kell találgatnia, mi történik a hűtőszekrény belsejében. Könnyen kezelheti a különféle funkciókat, és egyetlen érintéssel beállíthatja a hűtőszekrény és a fagyasztó pontos értékeit.

Electrolux - Beépíthető hűtő-fagyasztó - ENT8TE18S

Első osztályú, LED-es hűtővilágítás

A beépített LED-világításának köszönhetően kiváló a láthatóság a készülék belsejében. Diszkrét, energiahatékony fénydiódák világítják be a teljes teret. Ez a megoldás tizedannyi energiát fogyaszt, mint a hagyományos megvilágítás.

Vélemények

Értékelje készülékét és nyerjen!
Mit gondol készülékéről?

Visszajelzése segít nekünk a termékfejlesztésben, másoknak pedig a választásban. Írja meg tapasztalatait. Értékelését azzal kezdheti el, hogy bejelöli, hány csillagra értékeli készülékét.

Itt megoszthatja véleményét

Üdvözöljük! Itt elmondhatja véleményét: ha értékelést ír termékéről, azzal segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Ráadásul másoknak is segít a választásban.

Írjon véleményt vendégként vagy jelentkezzen be, és ossza meg velünk véleményét!

Készüléke úgy működik, ahogy azt Ön elvárja?

Mi a véleménye készüléke dizájnjáról?

Mennyire érzi jó minőségűnek készülékét?

{{ props.errorNickname }}

Ez a név jelenik majd meg az értékelése mellett. Kérjük, ne adja meg teljes nevét, mert ez esetben nem jelenik meg értékelése

Kérjük, adja meg e-mail címét véleménye hitelesítéséhez. Ígérjük, nem küldünk SPAM-et!

{{ props.errorEmoji }}

A leghasznosabb vásárlói értékelések a készülékről, annak használatáról, a minőségéről és a dizájnjáról szólnak. Kérjük, hogy szervizeléssel, szállítással, beüzemeléssel kapcsolatos kérdésével forduljon Vevőszolgálatunkhoz. Az itt megjelenő értékeléseket ellenőrizzük, mielőtt megjelenítjük őket az oldalon. További információért kérjük, olvassa el Vélemény-közzétételi előírásainkat.

Kérjük, fogadja el az általános felhasználási feltételeket!

Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét!

Kérjük, ellenőrizze, hogy megkapta-e a visszaigazoló e-mail-t.

3

Csalódás

szerző: Wydrian dátum: 07 szeptember 2021

Hangos, zúg, egyáltalán nem a szuper csendes jut róla eszembe. Nem egyenletes hőmérséklet. Ócska hungarocel a ventillator alatt/körül. Megfagyott víz a hátlapon. Átgodolatlan belső (pl van benne egy plusz üveglap a fiókok között, aminek semmi funkciója, de legalább beleakad az alsó fiók). Bosszantó, ha nem lett volna már beépítve, lehet visszaküldtem volna...

 • Dizájn
  5
 • Funkció
  2
 • Minőség
  2

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text
3

Háááát

szerző: Laurent73 dátum: 20 augusztus 2021

Nos mindenünk Electrolux. A hűtőből is igyekeztünk alapos megfontolásokkal kiválasztani a megfelelőt és mindig igyekszem a drágábbat venni. Nos ezzel melléfogtunk. Design: A hűtő szép, minden tetszik benne. Bár a fotók közt van egy olyan, ahol az oldalfalba épített LED csíkot mutatnak. Ez téves. Nincs ilyen a készülékben. Ami fura volt, hogy jóval kisebb mint az előző nem beépített készülékünk, de lehet, hogy nem jártuk eléggé körül az űrmérték kérdését. Funkciók. A kezelő panel egyértelmű, nincs semmi extra, amit meg kéne tanulni benne. Nem használtuk a gyors hűtés funkciót benne. Ami fura: nincs benne palacktartó polc. A No Frost technológia ellenére a háttéren jeges cseppek jelennek meg. Az útmutató szerint sokszor nyitogatjuk. :D Ez azért vicces, mert főzéskor és reggeli készítéskor mondjuk 3-5 alkalommal nyitjuk ki és nincs nyitva 20 mp-nél hosszabban az ajtó. Egyenletes hűtés. Na ez sem igaz, a zöldségtárolóban a 6 fok C-re állított hűtőben simán megfagynak a zöldségek, a húsok a hátsó fal felőli részen úgyszintén. Nekem ez nagyon fura. Nem igazán értem. A reklámszövegben szereplő ígéretek itt sajnos nagyon nem valósulnak meg. Nagy csalódás. Hang: Nappal a nappali általános zaja miatt nem észrevehető módon dolgozik. Este TV nézés közben a nem túl egyenletes búgása, rezgése már zavaró.

 • Dizájn
  5
 • Funkció
  2
 • Minőség
  3

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text
5

Perfekt

szerző: béci dátum: 11 április 2021

Electrolux mindig menő volt a hűtésben és a hűtőszekrény szagát megsemlegítésében, ez egy szuper ár és árú vállasztás volt nekünk.

 • Dizájn
  3
 • Funkció
  3
 • Minőség
  3
 • béci Ajánlja másoknak is ezt a terméket!

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text

Ajánlott termékek

Electrolux - Beépíthető hűtő-fagyasztó - LNS9TE19S 10 év garancia a kompresszorra- regisztrációhoz kötött
Beépíthető alulfagyasztós kombi hűtő, NoFrost

A MultiSpace hűtő-fagyasztó a megszokotthoz képest sokkal tágasabb, és okos megoldásai révén rugalmasabban helyezhetjük el benne a friss alapanyagokat.

 • Termékcsalád Flex
 • Technológia No Frost
 • Energiaosztály E
 • Beépítési méretek (mm) 1894x560x550
Electrolux - Beépíthető hűtő-fagyasztó - KNT2LF18S
Beépíthető alulfagyasztós kombi hűtő, LowFrost

A ColdSense funkcióval a hűtő 40%-al gyorsabban hűl le minden ajtónyitás után - ezzel védve az ételek állagát és ízét.

 • Termékcsalád Pro
 • Technológia LowFrost
 • Energiaosztály F
 • Beépítési méretek (mm) 1780x560x550
Electrolux - Beépíthető hűtő-fagyasztó - LNT7TF18S
Beépíthető alulfagyasztós kombi hűtő, NoFrost

A TwinTech® No Frost kombinált hűtő-fagyasztó megóvja az élelmiszerek minőségét. A fagyasztó fagymentes marad, míg a páratartalom ideális a hűtőszekrényben, ezzel is elkerülve a kiszáradó ételeket.

 • Termékcsalád Pro
 • Technológia No Frost
 • Energiaosztály F
 • Beépítési méretek (mm) 1780x560x550
 • Frissentartó fiók Frissentartó fiók

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új Electrolux készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Tartozék webáruház

Válasszon eredeti kiegészítőket és tartozékokat készülékéhez! Házhoz visszük Önnek.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

 • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
 • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
 • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet