Maradékmentés gőzprogrammal

Utoljára frissítve 2023. 11. 23. 11:36

Melegítse fel a maradékot, és olyan finom lesz, mintha frissen készült volna! Ha gőzsütője van, az ételek többé nem vesznek kárba.A tegnapi vagy akár a többnapos maradék is finom lesz

Elsőre talán unalmasnak tűnhet a téma, de higgye el, érdemes tovább olvasni. Biztosak vagyunk benne, hogy tudunk újat mondani a megmaradt ételek melegítéséről. Ha gőzsütője van otthon, akkor mostantól más szemmel néz majd a tegnapi vagy akár a 2 nappal ezelőtti maradékra. A gőzprogramon (regeneráló program) felmelegített étel ugyanis olyan ízű és állagú lesz, mintha frissen készült volna. Bizonyos  gőzsütőkben van kifejezetten erre a célra tervezett speciális program. "Steam Regeneration" vagy Regenerálás néven keresse a menüben. Az alábbiakban megmutatjuk, mit hogyan érdemes "regenerálni" a gőzsütőben.Közepes Páratartalom

Tegyük fel, hogy van egy fél pite a hűtőszekrényben. Melegítse újra közepes páratartalmú gőzprogramon, így a pite tölteléke egyenletesen átmelegszik és nem szárad ki, de a tésztája sem ázik át.


Magas páratartalom

Ne dobja ki a több napos tésztát vagy rizst se! Ha magas páratartalmú gőzprogramon melegíti fel a sütőben, olyan lesz, mintha frissen készült volna. Próbálja ki főtt burgonyával is! Ezek az ételek kissé kiszáradnak miközben a hűtőben pihennek, de a gőzben újra visszanyerik eredeti állagukat és finom ízüket.

Magas páratartalmú gőzprogramon melegíthet párolt zöldségeket is. Pár perc alatt újra guszta és finom fogás lesz belőlük.


Könnyedén készíthet finom fogásokat

A SteamBoost sütők kombinált gőzprogramjai különböző arányban keverik a gőzt és a forró levegőt. Ugyanis a sütéshez vagy a pirításhoz kevesebb a pároláshoz pedig több gőzre van szükség. Minden étel ellenállhatatlanul finom lesz.


Fedezze fel a SteamBoost sütőket


Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.