Hogyan működik az AquaClean tisztító program?

Utoljára frissítve 2023. 02. 16. 21:35

Gőztörlés edénykendővel a sütőben

A sütő tisztításának nem kell nehéz feladatnak lennie. Az AquaClean technológia a víz elpárologtatásával távolítja el a sütőben lerakódott makacs zsír- és ételmaradványokat. Az AquaClean segítségével egyszerűen tisztán tarthatja sütőjét.

A különböző sütők különböző tisztítási megoldásokkal rendelkeznek, melyekkel egyszerűen megtisztíthatók a készülékek. Olvassa el sütője kézikönyvét, hogy megtudja, milyen funkciókkal könnyítheti meg a sütő tisztítását.

Mi az AquaClean és miért érdemes használni?

Az AquaClean gőzt használ a lerakódott makacs zsír- és ételmaradványok eltávolítására. Egyszerűen öntsön vizet a sütő aljába, és futtasson le egy sütőprogramot (nem egy tisztítást), hogy a gőz fellazítsa a szennyeződést. Miután lehűlt a sütő, könnyebben megtisztíthatja a sütőteret.

Az AquaClean használata

1. Öntsön 200 ml vizet közvetlenül a sütő alján lévő medencébe. Megjegyzés: Ne a víztartályba, ha az Ön sütője rendelkezik ilyennel.
2. Válassza ki a TrueFan beállítást . Vagy ha a sütőn látható a SteamBake gomb nyomja meg azt.

3. Állítsa a hőmérsékletet 90°C-ra.

4. Hagyja a sütőt 30 percig működni.

5. Kapcsolja ki a sütőt, és hagyja kihűlni.

6. Amikor a sütő lehűlt, puha ruhával törölje le a sütő belsejét. 


További információkért nézze meg készüléke felhasználói kézikönyvét. Ide kattintva le is töltheti.

Most, hogy mindent megtanult az AquaClean használatáról, érdemes többet megtudnia a sütő tisztán tartásáról. Kattintson ide a sütő tisztításának és karbantartásának áttekintéséhez.