Hogyan lehet használni az Electrolux alkalmazást?

Utoljára frissítve 2023. 10. 26. 13:36

Nő, aki a My Electrolux Kitchen alkalmazást használja sütővel

Az Electrolux alkalmazás segít Önnek, hogy minden nap könnyedén készíthessen finom ételeket. Az alkalmazás segítségével jobban megismerheti sütőjét, így egyszerűbb lesz a sütés. Az app-ben recepteket is talál, valamint hasznos információkat a különböző ételkészítési technikákról.

Hogyan kezdje el használni az Electrolux alkalmazást?

Amire szüksége lesz:

1. Győződjön meg arról, hogy telepítette az Electrolux alkalmazást okostelefonjára, és csatlakoztatta hozzá a sütőt. Ha még nem csatlakoztatta a sütőt, tegye meg most.

2. Győződjön meg arról, hogy a sütő csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz.

3. Távvezérlés engedélyezése: A távvezérlést engedélyezni kell ahhoz, hogy az alkalmazás legtöbb funkciója működjön – minden olyan funkció, ahol az alkalmazás vezérli vagy módosítja a sütő beállításait. A távvezérlést az ikon jelzi. Egyes sütőknél erre az ikonra kattintva engedélyezheti a távirányítást. Más modelleknél a MENÜ > BEÁLLÍTÁSOK > KAPCSOLATOK vagy BEÁLLÍTÁSOK > TÁVMŰKÖDÉS pontjában engedélyezheti.

Biztonsági megjegyzés: biztonsági okokból a távvezérlés egy bizonyos idő elteltével automatikusan kikapcsol, és előfordulhat, hogy a főzés megkezdése előtt újra engedélyezni kell.

Az Electrolux alkalmazás legfontosabb funkcióinak áttekintése

Megjegyzés: Ez egy általános áttekintés a különféle funkciókról. Az egyes funkciók elérhetősége változik a sütő típusától függően. Az alább bemutatottakon felül további funkciók is elérhetők az alkalmazásban.

Kezdő lépések

Távvezérlés– lehetővé teszi, hogy sütés közben az alkalmazáson keresztül irányítsa sütőjét, valamint nyomon követhesse az aktuális beállításokat (pl. a sütőprogramból hátralévő időt).

Kamera (CookView) – lehetővé teszi, hogy a sütő kamerájának képét megjelenítse telefonján. Így távolról is nyomon követheti, hogy áll az étel a sütőben. Ez a funkció csak a kamerával rendelkező sütőknél érhető el.

Távirányító – ha a távirányító engedélyezve van, közvetlenül az alkalmazásból elindíthatja, leállíthatja vagy módosíthatja a sütő beállításait. A készülék eléréséhez egyszerűen válassza ki a sütőt az alkalmazásban. Így lehetővé válik, hogy akár a főzési idő felénél változtasson a hőmérséklet beállításán vagy elindítsa a grill funkciót, ha szeretné megpirítani az ételt anélkül, hogy ki kellene mennie a konyhába.

Értesítések – közvetlenül az alkalmazásban kaphat releváns értesítéseket intelligens sütőjétől, például a sütő időzítőjéről, ha hiba történik sütés közben, vagy időszerűvé válik a karbantartás. Ezenkívül, ha gőzzel süt, és kifogy a víz a tartályból, az alkalmazás azt is jelzi.

Az Értesítések menüben beállíthatja, hogy engedélyezi-e azokat, amikor az alkalmazásban megnyitja a sütőt.

Saját szakácskönyv – mentse el saját receptjeit az alkalmazásban, beleértve a sütőprogramot, az időt és a hőmérsékletet. Ezeket a beállításokat közvetlenül a sütőnek is elküldheti, amikor szeretné elkészíteni az egyik kedvenc ételét. A Saját szakácskönyvem menüpontot megtalálja az alkalmazásban az Ízek fülön.


Még több lehetőség

AssistedCooking – van egy étel, amit szeretne megsütni, de nem tudja, melyik sütőbeállítást használja? Az Assisted Cooking funkció megmutatja Önnek a tökéletes beállításokat. Az AssistedCooking funkciót az alkalmazásban az Ízek fülön találja. Tudjon meg többet az Assisted Cooking-ról.

Hangvezérlés – sütője most igazán intelligenssé válik. Engedélyezheti a hangvezérlést, hogy a sütőt szóban irányítsa, így szabad kezet kaphat más feladatok elvégzéséhez. Nézze meg a Partnerség fülön, hogy mely rendszerekkel és hogyan tudja használni.

További információkért nézze meg készüléke felhasználói kézikönyvét. Ide kattintva le is töltheti.

Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.