Hogyan kell a sütő grill funkcióját használni?

Utoljára frissítve 2022. 05. 24. 9:03

A sütő egyik legkevésbé használt funkciója a grillsütés. Pedig sütőjében grillezhet is.Ki nem élvezne egy jó barbecue-zást?

Van egy bizonyos hangulata a szabad tűzön történő főzésének. A látvány ... A hang ... Az illat ...De a természet néha máshogy gondolja

Tél, eső, jégeső vagy csak farkasordító hideg. Nem mindig lehet a szabadban grillezni.


Ne aggódjon

A sütő grill funkciójának segítségével egész évben grillezhet.


A sütő grill funkciójának használata

Használta már a grill funkciót a sütőben? Gondoljon rá úgy, mint egy fejjel lefelé néző grillre. Itt a hő felülről jön és nem alulról. Bár a füstös ízt nem fogja megadni - nagyszerű ízeket csalhat elő az alapanyagokból így is. A gyors sütésű grillezett receptek kiválóan működnek a sütőben. A legtöbb sütő a beállított hőmérséklet elérése után leállítja a grillcsövet - a "grillezés" folytatásához hagyja kissé nyitva a sütő ajtaját. Figyeljen arra, hogy az ételt gyakran ellenőrizze, hogy ne égjen oda.


Hogyan főzzünk a főzőlapon?

Főzőlapját is használhatja grillezőként. Használjon bordázott öntöttvas serpenyőt, mivel az jól megtartja a hőt, ráadásul jellegzetes rácsnyomokat is hagy a húson. Helyezze a serpenyőt a főzőlapra, és forrósítsa fel, majd állítsa közepesre a nőfokozatot, és használja ezt a sütéshez. Ha a serpenyő füstölni kezd, akkor túl meleg. A legjobb eredmény elérése érdekében klopfolja ki a húst, és vékonyan kenje be olívaolajjal, mielőtt a serpenyőbe tenné. Vigyázzon, hogy ne egyék meg azonnal az elkészült húst, legyen ideje egy kicsit pihenni.