Hogyan csatlakoztassa készülékét az Electrolux alkalmazáshoz?

Utoljára frissítve 2023. 10. 25. 14:34

Telefon csatlakoztatása sütőhöz

Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan tudja csatlakoztatni sütőjét az Electrolux alkalmazáshoz. Az alkalmazás segít Önnek, hogy a legtöbbet hozhassa ki sütőjéből. Az alkalmazásban tippeket, hasznos információkat talál a különböző fogások elkészítéséhez, valamint a sütő funkcióinak használatához. Közvetlenül a telefonjáról is beállíthatja és módosíthatja a sütő hőmérsékletét és a sütési időt. Az alkalmazással élvezheti a főzést úgy is, hogy közben nem tartózkodik a konyhában.

Mire lesz szüksége? 

  • Vezeték nélküli internetkapcsolatra
  • A vezeték nélküli hálózathoz csatlakoztatott mobileszközre


Megjegyzés: Csak a 2,4 GHz-es hálózatok támogatottak. Ha egynél több otthoni hálózata van, a sütőt és a mobileszközt ugyanahhoz (2,4 GHz) kell csatlakoztatni.

Hogyan lehet csatlakozni az alkalmazáshoz? 

A készüléket manuálisan és az adattáblán látható QR-kód segítségével is csatlakoztathatja az alkalmazáshoz. Az adattáblát a készük elülső keretén találja, amikor kinyitja a sütő ajtaját. Amennyiben az Ön készülékének adattábláján látható QR-kód, kérjük kövesse az alábbi lépéseket. Ha nem látható QR-kód az adattáblán, görgessen tovább a 2-es ponthoz, és kövesse az útmutatót.

1. Sütő csatlakoztatása QR-kóddal

1. Az alkalmazás letöltéséhez olvassa be a QR-kódot
Olvassa be az adattáblán látható QR-kódot a mobileszköz kamerájával. A rendszer átirányítja az Electrolux alkalmazás letöltéséhez. Kövesse a mobileszközén megjelenő utasításokat az alkalmazás telepítéséhez. Miután ez megtörtént, hozzon létre egy fiókot, és jelentkezzen be.

2. Kapcsolja be a sütőt és a Wi-Fi-t
Kapcsolja be a sütőt, és lépjen be a menübe. Kattintson a Beállítások menüpontra, majd a Kapcsolatokra, és kapcsolja be a Wi-Fi-t a sütőn is. Akár 90 másodpercig is eltarthat, amíg a sütő Wi-Fi-hálózata működésbe lép.

3. Olvassa be újra a QR-kódot az alkalmazásból
Olvassa be újra az adattáblán található QR-kódot az Electrolux alkalmazásban található szkennerrel, hogy párosítsa a készüléket mobileszközével.

2. Sütő csatlakoztatása manuálisan

1. Töltse le az alkalmazást, és jelentkezzen be
Telepítse az Electrolux alkalmazást, hozzon létre egy fiókot, és jelentkezzen be. Az alkalmazáson belül válassza a Sütő lehetőséget.

Töltse le az App Store-bólLépjen be a Google Playre

2. Kapcsolja be a sütőt és a Wi-Fi-t
Kapcsolja be a sütőt, lépjen be a menübe, majd kattintson a Beállítások menüpontra, végül a Kapcsolatokra, és kapcsolja be a Wi-Fi-t a sütőn is. Akár 90 másodpercig is eltarthat, amíg a sütő Wi-Fi-hálózata működésbe lép.

3. Csatlakoztassa telefonját a sütőhöz
Az Electrolux alkalmazáson keresztül csatlakoztassa telefonját a sütőhöz. Csatlakozás közben ne zárja be az alkalmazást. A termékhez való csatlakozás akár egy percig is eltarthat. A csatlakozás után a sütő kijelzőjén látható lesz, hogy a Wi-Fi készen áll.

4. Csatlakoztassa a sütőt az otthoni Wi-Fi hálózathoz
Adja meg otthoni hálózatának Wifi hitelesítő adatait (felhasználónév és jelszó) az alkalmazásban.

- Keresse meg otthoni Wi-Fi-jét, és adja meg jelszavát
- Várja meg a csatlakozást. Ez akár egy percig is eltarthat
- Adjon nevet sütőjének az alkalmazáson belül


További információkért nézze meg készüléke felhasználói kézikönyvét. Ide kattintva le is töltheti.

A fenti lépések elvégzése után ismerje meg a sütőfunkciókat és a szimbólumok jelentését.