Fenntartható és finom

Utoljára frissítve 2022. 03. 15. 22:11

A fenntartható táplálkozás fontos téma napjainkban, de mit is jelent ez pontosan? A fenntartható táplálkozás lényege, hogy megtaláljuk az arany középutat a fenntartható étkezési szokások és az egészséges táplálkozás között.

Ezt az egyensúlyt a fenntartható gazdálkodási technikák, a vásárlási módszerek és a megfelelő étkezési szokások megválasztásával és alkalmazásával lehet megtalálni. Szerencsére az Electrolux a SideCheffel és a Le Cordon Bleu-vel együttműködve olyan kényelmes alkalmazásokkal rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén készíthet egészségesebb és ízletes ételeket.

A SideChef első lépései

1. lépés

Először töltse le a My Electrolux Kitchen App-ot, és regisztrálja sütőjét.

2. lépés

Nyissa meg a Partner opciót, és váltsa be 12 hónapos ingyenes előfizetését a SideChefnél.

3. lépés

Töltse le a SideChef alkalmazást, és kövesse az utasításokat az Electrolux sütő és a SideChef összekapcsolásához.

A SideChef alkalmazás egy prémium, teljes körű főzési platform, ahol recepteket, étkezéstervezést és oktatóvideókat talál, amelyekhez 12 hónapig ingyenes hozzáférést kap, ha regisztrálja intelligens gőzsütőjét.

4. lépés – Íme egy nagyszerű ötlet!

A SideChef alkalmazásban fenntartható és ízletes recepteket talál. Melyik receptet próbálja ki először? Mit szólna egy olyan recepthez, ami kellemes a szemnek, és még finom is. Sárgarépa flan piros paprika szósszal az a desszert, ami miatt még a vacsorát is szívesen kihagyja. Ez a fogás nemcsak ízletes. de egészséges is, kezdje tehát a desszerttel az ékezést!

Készüljön fel, és főzzön!

Készen áll az ízletes és könnyen elkészíthető, fenntartható ételek elkészítésére? Kattintson ide, hogy 12 hónapig ingyenes hozzáférést kapjon, így megkezdheti utazását a gasztrnomómia új világába. A fenntartható táplálkozás az Electrolux segítségével lehetővé teszi, hogy ne csak finom ételeket készítsen, hanem a környezetére is figyeljen.

Alkatrészek és tartozékok
Alkatrészek és tartozékok

A webáruházban eredeti alkatrészeket és tartozékokat vásárolhat készülékéhez, melyeket házhoz is szállítunk Önnek.

Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.