Az Electrolux sütők tisztítási módjai

Utoljára frissítve 2024. 05. 21. 5:21

Probléma

  • Hogyan válasszuk ki a megfelelő tisztítási módszert?
  • Mi a különbség az Electrolux sütők tisztítási módjaiban?

Alkalmazható

  • Beépíthető sütők

Megoldás

Katalitikus tisztítás

Amikor a sütőtér katalitikus réteggel van bevonva, a katalitikus felület "megeszi" a rárakódott szennyeződéseket. 250 °C felett a speciális réteg oxidálja az ételből kifröccsenő zsírt és ételdarabokat, így egyszerűbb tisztán tartani a sütőteret.

 

Pirolitikus tisztítás

Amikor elindítja a pirolitikus tisztító programot, a sütőtér felmelegszik 500 °C-ra, és hamuvá éget minden szennyeződést a sütőtérben. A sütő alján összegyűlt hamut elég egy nedves kendővel kitörölnie. A pirolitikus tisztítás előnye, hogy szinte mindenhová eljut a forró levegő, így a sütő minden részét megtisztítja.

AquaClean tisztítás

A sütő tisztításának nem kell nehéz feladatnak lennie. Az AquaClean technológia a víz elpárologtatásával távolítja el a sütőben lerakódott makacs zsír- és ételmaradványokat. Az AquaClean gőzt használ a lerakódott makacs zsír- és ételmaradványok eltávolítására. Egyszerűen öntsön vizet a sütő aljába, és futtasson le egy sütőprogramot (nem egy tisztítást), hogy a gőz fellazítsa a szennyeződést. Miután lehűlt a sütő, könnyebben megtisztíthatja a sütőteret.

 

Alkatrészek és tartozékok
Alkatrészek és tartozékok

A webáruházban eredeti alkatrészeket és tartozékokat vásárolhat készülékéhez, melyeket házhoz is szállítunk Önnek.