A tökéletes ízek titka: szuvidolás

Utoljára frissítve 2022. 03. 15. 22:07


Mi a Sousvide? A Sousvide (ejtsd: szu-vid),azt jelenti, hogy „vákuum alatt sütés”.  Ez egy francia ételkészítési technika, mely során az alapanyagokat vákuumtasakba rakják, légmentesen lezárják, majd meleg vízfürdőben párolják.

Az Electrolux SteamPro sütőjében egyszerűen szuvidolhat. A levákuumozott ételt elkészítheti a gőzsütő SouSVide programján, így minden fogás telt, gazdag ízű lesz.

Szuvidolás néhány egyszerű lépésben

Az Electrolux SteamPro sütő SousVide funkciójával könnyedén készíthet éttermi minőségű ételeket.

1. lépés

Vákuumozza le a hozzávalókat egy vákuum tasakban.

2. lépés

Helyezze az ételt az Electrolux SteamPro gőzsütőbe.

3. lépés

Válassza ki az „SV” SousVide ikont.

4. lépés

Állítsa be a kívánt hőmérsékletet.

5. lépés

Nyomja meg a „Start” feliratot.

6. lépés

Intenzív ízek minden mennyiségben

Szuvidolás során az alapanyagok a fűszerekkel együtt, egy vákuum tasakba zárva, alacsony hőmérsékleten, hosszú ideig párolódnak a sütőben. A vákuum tasakban a fűszerek alaposan átjárják az ételt, ezért hihetetlenül intenzívek lesznek az ízek. A sokszor órákon át tartó, alacsony hőmérsékleten történő párolódás miatt, varázslatosan porhanyós lesz az ételek állaga.


Alkatrészek és tartozékok
Alkatrészek és tartozékok

A webáruházban eredeti alkatrészeket és tartozékokat vásárolhat készülékéhez, melyeket házhoz is szállítunk Önnek.