Tudjon meg többet a beépíthető kávéfőzőjéről

Utoljára frissítve 2022. 08. 01. 11:46

Egy csésze nagyszerű kávé Electrolux kávéfőzőjéből segít a legjobbat kihozni pillanataiból. Ezzel a hasznos útmutatóval segítünk Önnek a kávéfőző szakszerű beállításában, hogy biztosan minden egyes adag kávé a kívánt módon kerüljön a csészébe.Kezdeti beállítások

Készen áll az első ízletes csésze elkészítésére? Az alábbi videóban lépésről lépésre megnézheti, hogyan állítsa be kávéfőzőjét úgy, hogy már az első csésze kávéból a legjobbat hozza ki.Ha a kávéfőző nem indul el

Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket annak biztosítására, hogy kávéfőzője minden alakalommal bekapcsoljon. Először ellenőrizze, hogy a főkapcsoló be van-e kapcsolva, majd ellenőrizze, hogy az IEC-kábel megfelelően csatlakozik-e, majd ellenőrizze, hogy a kávéfőző be van-e dugva a konnektorba.


Nézze meg ezt a videót, hogy megtudja, hogyan készül:
Hogyan készítse el úgy a kávéját ahogy Ön szereti

Íme néhány egyszerű tipp, amelyek segítségével mindig olyan kávét készíthet, amilyet szeretne.Figyeljen arra, hogy a kávé olyan forró legyen, amennyire szeretné

Íme néhány dolog, amit megtehet annak érdekében, hogy a kávé mindig olyan forró legyen, ahogyan szeretné. Nyugodtan alkalmazza azt technikát, amelyik a legjobban működik az Ön számára. Az egyik lehetőség a gép felmelegítése az öblítés funkcióval. Forró vízzel is felmelegítheti a csészéket, majd beállíthatja a kávé hőmérsékletét a menüben.


Állítsa be őrlés erősségét, hogy kávéja olyan erős és krémes legyen, amennyire szereti

A kívánt kávéminőség eléréséhez próbálja meg az őrlés beállító tárcsát az óramutató járásával ellentétes irányban elforgatni egy lépésben. Ügyeljen arra, hogy csak akkor forgassa el a tárcsát, amikor a daráló be van kapcsolva.


Ha problémába ütközik, itt talál néhány gyors megoldást, amelyekkel újra készíthet kávét!


A tej nem folyik ki megfelelően a tejtartályból

Biztos lehet abban, hogy álmai tejeskávéját valóra válthatja. Kövesse ezeket a lépésenkénti utasításokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a tej mindig megfelelően jön ki a tejtartályból. Távolítsa el a tejtartályt, tisztítsa meg a forró víz/gőz csatlakozó fúvókát. Ügyeljen arra, hogy a hőburkolat tisztítása során csak nedves ruhát használjon.

Ezután távolítsa el a tejkifolyót és a szívócsövet, forgassa el a habbeállító tárcsát az óramutató járásával megegyező irányban az „INSERT” (BEHELYEZÉS) pozícióba, és húzza le. Tisztítsa meg a tejhabosító minden alkatrészét, és győződjön meg arról, hogy nincs tejmaradvány a tárcsa alatti üregben és a barázdákban. Ha szükséges, fogpiszkálóval távolítsa el a maradványokat.

Csatlakoztassa újra a tárcsát úgy, hogy a nyíl egy vonalba kerüljön az „INSERT” szóval. Csatlakoztassa újra a kifolyót és a tejbevezető csövet. Helyezze a tejtartályt a termikus burkolatba. Végül helyezze vissza a fedelet a tejtartályra.


Tekintse meg a fenti lépéseket az alábbi videóban:Nem folyik a kávé mindkét kifolyóból

Néha a legegyszerűbb eszközökkel is megoldhatja a problémákat. Ha fogpiszkálót használ a kávékifolyók tisztán tartására, biztos lehet benne, hogy a kávé mindig egyenletesen folyjon mindkét kifolyóból.


Hogyan lehet beállítani a megfelelő őrlési minőséget?

Csak forgassa az őrlés beállító tárcsát egy kattintással az óramutató járásával megegyező irányba a „7” irányába, miközben a kávédaráló működik. Egyszerre egy kattintással folytassa, amíg az őrlemény megfelelő nem lesz. Ne feledje azonban, hogy a eredmény csak 2 kávé lefőzése után  lesz látható.


Hogyan lehet könnyen kihúzni az adagolót?

Néha a legjobb módja annak, hogy megmutassa a kávégép szeretetét, ha megtisztítja, ez alkalmanként az adagoló mögötti tisztítást is jelenti. Kövesse ezeket a lépéseket, hogy mindig könnyedén eltávolíthassa az adagolót. Kapcsolja ki a készüléket a be/ki/készenléti gomb megnyomásával, várja meg, amíg a kávéfőző kikapcsol, majd csúsztassa kissé hátra a csepptálcát, és vegye ki az adagolót.


Karbantartás és tisztítás


Kövesse a videóban található karbantartási és tisztítási utasításokat annak érdekében, hogy kávégépe még évekig ízletes italokat biztosítson.

Reméljük, hogy ez az útmutató segít Önnek egy kicsit jobban élvezze Electrolux kávéfőzőjét. 
Reméljük, hogy ez az útmutató segít Önnek, hogy sokáig élvezhesse Electrolux kávéfőzőjét. 

Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.