800-as sorozatú, vezeték nélküli porszívó

Utoljára frissítve 2022. 03. 16. 7:50

Gratulálunk az új Electrolux 800 vezeték nélküli porszívó megvásárlásához. Ezzel a sokoldalú porszívóval könnyedén kitakaríthatja otthonát a padlótól a bútorokig. Egy felötléssel akár 35 percig is bírja.* Legyen szó kemény padlóról vagy szőnyegről, az Automata üzemmód a szívóerőt a padló típusához igazítja. Így minden felületen hatékony.

Az Electrolux 800 vezeték nélküli porszívóhoz egy kényelmes töltőállomás is tartozik, ahol nem csak töltheti a készüléket, hanem tárolhatja is.

Készen áll kicsomagolni és használni az új  porszívóját? Íme néhány egyszerű lépés, hogy elkezdhesse a takarítást a könnyedén összeszerelhető Electrolux 800 vezeték nélküli porszívóval.

*A belső tesztek alapján (2021).
1. lépés - Ellenőrizze a doboz tartalmát

Vegye ki az összes elemet a dobozból, és ellenőrizze, hogy megvannak-e az alábbiakban látható eszközök:1. PowerPro szívófej minden típusú padlóhoz
2. PowerPro szívófej keménypadlóhoz
3. BedProPower ™ Plus szívófej
4. PetPro szívófej
5. Akkumulátor
6. Kézi egység
7. Teleszkópos cső
8. Fali töltőegység
9. Kis porecset
10. Finompor kefe
11. Rövid résszívó
12. Hajlított adapter


*A csomagoláson és a hirdetésekben megjelenő színek nem feltétlenül egyeznek meg a megvásárolt termékkel, a tényleges színek típusonként változnak.

** A csomagoláson és a hirdetésekben látható szívófejek és tartozékok országonként eltérőek lehetnek.


2. lépés

Rögzítse a fali töltőegységet a falhoz két csavarral, és csatlakoztassa a tápkábelt a fali tartóegység aljához.


3. lépés

Csatlakoztassa az akkumulátort a kézi egységhez, a kézi egységet pedig a teleszkópos csőhöz.


4. lépés

Rögzítse a PowerPro hengeres szívófejet a teleszkópos cső végéhez.


5. lépés

Helyezze a teljesen összeszerelt porszívót a fali tartóba, csatlakoztassa a tápkábelt a falhoz, és töltse 2,5 órán keresztül használat előtt.Miután Electrolux 800-as vezeték nélküli porszívója teljesen feltöltődött, készen áll szinte bármilyen szennyeződés feltakarítására… egyszerűen. Élvezze!

Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.