Karbantartás egyszerűen, okostelefonnal

Utoljára frissítve 2022. 01. 31. 12:48

Ahhoz, hogy mosogatógépe hosszú ideig hatékonyan dolgozzon és teljesítményének maximumát nyújtsa fontos, hogy rendszeresen karbantartsa. Az Electrolux segítségével ezt könnyedén megteheti.


A My Electrolux Kitchen alkalmazás használatával, a QuickSelect funkció segítségével és WiFi-hozzáféréssel optimalizálhatja az energiafogyasztást, karbantartási értesítéseket kérhet vagy elmentheti a Kedvencek közé, gyakran használt beállításait. Amikor belép az alkalmazásba, azonnal megtalálja őket.


A gép karbantartása

A gép ápolására vonatkozó értesítéseket (nem szórókar vagy szűrőtisztítás céljából) megkapja a My Electrolux Kitchen App alkalmazáson keresztül. Amikor ezt megteszi, egyszerűen kövesse a tisztítócsomag utasításait, az alábbi videó szerint.


Szűrőtisztítás

A mosogatógép szűrőjének rendszeres tisztítása elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy a készülék hatékonyan működjön. Tisztítása egyszerű, csak néhány percet vesz igénybe. Nézze meg a videót, és kövesse a lépéseket.


Szórókarok tisztítása

Miután eltávolította a gép felső és alsó szórókarját, könnyedén megtisztíthatja azokat. A videóban látni fogja, hogy lehet néhány egyszerű lépésben kitisztítani a szórókarokat, hogy a víz akadálytalanul áramolhasson.


Gumitömítés tisztítása

A gép ajtaja körüli gumitömítés tisztítása mindössze egy-két percet vesz igénybe. Nézze meg a videót, és látni fogja, miként távolíthatja el a szennyeződéseket egy törlőkendővel.


Eco Feedback (visszajelzés)

Az Eco Feedback (visszajelzés) funkció segítségével hatékonyan szabályozhatja a mosogatógép víz- és energiafogyasztását. A My Electrolux Kitchen alkalmazásban beállíthatja az egyes tisztítási ciklusokat, ezáltal hatékonyabbá és fenntarthatóbbá teheti a mosogatást. Az okostelefon kijelzőjén láthatja, hogy mennyi ideig tartanak az egyes mosogatási programok, és folyamatosan frissítheti azokat a QuickSelect csúszka mentén haladva.


Távfelügyelet és vezérlés

Miután a mosogatógép csatlakoztatva lett a My Electrolux Kitchen alkalmazáshoz, korlátlanul hozzáfér az összes funkcióhoz. A távfelügyelet és -vezérlés lehetővé teszi a programválasztást, a mosogatási idő beállítását vagy a kedvenc beállítások kiválasztását. Minden funkcióhoz felhasználóbarát ikon és könnyen olvasható szöveg társul.


Értesítések és riasztások

A mosogatógép megfelelő karbantartása azon múlik, hogy tudják-e, mikor kell azt elvégezni. A WiFi kapcsolat és a My Electrolux Kitchen alkalmazás segítségével a karbantartási folyamat már nem rejtély többé. Értesítést kérhet okostelefonjára, ha az öblítő- vagy sótartály üres, vagy figyelmezést kaphat, ha sürgős probléma adódik, például a vízszivárgás. A mosogatógép így mindig teljesítménye maximumát nyújtja.


Electrolux szerviz

Mint minden más Electrolux készülékhez, az Electrolux Szerviz szolgáltatáson keresztül mosogatógépe használatához is kérhet további segítséget. A My Electrolux Kitchen alkalmazásból eléri a Webshop-ot, ahol megvásárolhatja a készülék tisztításához, karbantartásához szükséges termékeket. Emellett az online hibaelhárító segítségével megoldhatja az esetleges problémákat, letöltheti a felhasználói kézikönyveket vagy fel is veheti velünk a kapcsolatot.

Szakszerviz
Szakszerviz

Válassza Fix áras javítás szolgáltatásunkat! A hibabejelentést követően a javítás fix áron történik, ezért a szakember megérkezését követően Önt nem érik kellemetlen meglepetések.