Hogyan őrizzük meg ruháink színét?

Utoljára frissítve 2023. 02. 14. 13:36

A színes ruha könnyebben elhalványul, és gyorsabban elveszíti élénkségét, mint a sötét vagy fehér ruházat. De ha óvatosan és gonddal mossa őket, akkor a kedvenc színesei tovább megőrzik fényüket.


1. Mossuk-e együtt a színeket és a fehéreket?

Javasoljuk, hogy ruháit szín szerint rendezze - a világos ruhákat, mint például a bíborvörös, a vörös és a narancs, együtt lehet mosni, ahogy a világoskéket és a zöldet is. Fehéreket mossa külön - és ha talál egy elemet, amely egyedül áll a színkeréken, mossa ki kézzel.


2. Így kezelje a foltokat

Bizonyos foltok némi plusz odafigyelést igényelnek: mosás előtt ellenőrizze a ruhaneműt, és vigyen fel kis mennyiségű folyékony mosószert a folt területére, majd óvatosan rázza meg vízben. Kerülje a nagyon forró programokat, mert azok tartósan bemoshatnak foltokat vagy színfolyásokat.


3. Ha kétséges - mossa ki kifordítva

A ruhadarabot mindig fordítsa ki, hogy minimalizálja a szálak dörzsölését, és ügyeljen arra, hogy hagyjon legalább kézfejnyi rést a ruhanemű és a dob teteje között. Válasszon alacsony hőmérsékletet; gyengéd vagy közepes mosási ciklus (legfeljebb 30).


Hogyan lehet mosni a ruhákat, ha a színek nem halványulnak el?

ColourCare rendszerünk tisztítja a vizet, így a mosószerek a legjobban működnek, még alacsony hőmérsékleten is. Egy gyengéd, de alapos tisztítás révén ruházatának színei ugyanolyan fényesek, mint a vásárlás napján. A víz a kulcsa. Az egyedülálló szűrőrendszer eltávolítja a káros ásványi anyagokat és szennyeződéseket a finom, de alapos tisztítás érdekében. Ezek az eredmények a műszálas 50 mosási cikluson, 30 fokon elvégzett színállóság-tesztből származnak. A ColourCare-rel színei nem fakulnak el - több mosás után sem.

Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.