Hogyan mossuk ki a sportruházatot?

Utoljára frissítve 2023. 09. 18. 7:28

Javasoljuk, hogy használjon Sport programot, mivel ez a program sportruházathoz lett kifejlesztve, így hatékonyabban mossa ki őket. Ügyeljen a megfelelő mosószer kiválasztására. Olyan szert válasszon amelyet kifejezetten a nehezen eltávolítható foltok kezelésére és a szagok eltávolítására fejlesztettek ki.


1. Verejtékfoltok eltávolítása

A pamut pólók sokkal több nedvességet vesznek fel, így értékelik egy kicsit jobban törődik velük. Fordítsa ki őket, és öntsön folyékony mosószert a hónalj területeire. Hagyja kb. 30 percig ázni, majd mossa ki a címke által megengedett legmagasabb hőmérsékleten.


2. Sportprogram

Használja a Sport programot mind a mosógépén, mind a szárítógépén *. Ha nincs Sport programja, a Szintetikus program nagyon hasonló. Ne felejtsen el további öblítést hozzáadni, ha a ruházat erősen szennyezett. Szárításkor ügyeljen arra, hogy szétválassza a pamutot a szintetikus anyagtól, mivel másképpen szívják fel a nedvességet.

* Csak a bizonyos termékeknél


3. Hogyan tartsa frissen tornazsákját

Tartsa frissen tornazsákját az edzések között. Ha néhány frissítőkendőt hagy a táskájában akkor továbbra is illatos és friss marad az edzések között. Soha ne hagyja a sportruhát a táskában. A lehető leghamarabb lehető leghamarabb vegye ki őket, még akkor is, ha később tervez mosni.


Tisztítsa és kímélje ruházatát

UltraCare rendszerünk gondozza a sportruházatot, kíméletesen tisztítja azokat. Más gépekkel ellentétben, amelyek a mosószer és az öblítő a dobban  keveri össze a vízzel, exkluzív rendszerünk előbb keveri őket össze őket, mielőtt a tisztítószer még a ruházathoz hozzáér, így lágyabb, kímélőbb tisztítást biztosít.

Értékelje a termékét
Értékelje a termékét

Fontos számunkra véleménye. Értékelésével megkönnyítheti mások választását, nekünk pedig segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk.