Hogyan lehet csatlakoztatni az AutoDose mosógépet az alkalmazáshoz?

Utoljára frissítve 2023. 11. 22. 9:31


Hogyan adhatja hozzá mosógépét az Electrolux alkalmazáshoz?IOS:


Android:


1. Töltse le és indítsa el az Electrolux alkalmazást. Válassza ki az országot és nyelvet. Hozzon létre egy fiókot. Nyissa meg a Készülékek lapot. (A készülékek fül a felső menüben (Android) vagy az alsó menüben (iOS) található.)

2. Érintse meg a + ikont a termék hozzáadásához. 

3. Válassza ki a csatlakoztatni kívánt terméktípust. Ha készüléke támogatja a Bluetooth funkciót, ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva.

4. Figyeljen arra, hogy neve és jelszava kéznél legyen a csatlakozáshoz.

5. Kapcsolja be a WiFi-t a készüléken. A WiFi engedélyezéséhez a készüléken nézze meg a Felhasználói kézikönyv WiFi-kapcsolat beállítása részt.

Az útmutató általános, de bizonyos lépések csak az Apple iOS és az Android OS rendszerekre vonatkoznak.

 

Ha Apple-t használ, és készüléke támogatja a Bluetooth-t, kövesse az alábbi lépéseket:

6A: Válassza ki készülékét (AJ_) a képernyőn, és nyomja meg a Folytatás gombot.

6B: A csatlakozás után adja meg Wi-Fi hitelesítő adatait.

 

Ha Apple-t használ, de készüléke csak a Wi-Fi-t támogatja, kövesse a következő lépéseket:

6A. Kapcsolja be a Wi-Fi-t készülékén. Nyomja meg a Kezdőlap gombot az alkalmazás bezárásához. 

6B. Nyissa meg az iOS Beállítások menü pontját, és nyissa meg a Wi-Fi-t. Csatlakozzon az AJ_* hálózathoz, és térjen vissza a My Electrolux Care App alkalmazáshoz.

7. Az alkalmazás csatlakozik a készülékhez. 

8. Válassza ki azt a hálózatot, amelyhez a készüléket csatlakozni szeretné, és adja meg a jelszót. 

9. A hálózat konfigurálása után elnevezheti készülékét. 

Gratulálunk, csatlakozott az alkalmazáshoz és elkezdheti használni az Electrolux alkalmazást készülékével.

Készüljön fel egy érintéssel

Egy simogatóan puha selyemblúzba bújni, fantasztikus érzés. A My Electrolux Care alkalmazás segítségével  minden ruhadarabról a megfelelő módon gondoskodhat. Egyszerűen csatlakoztassa az alkalmazást a géphez, hogy okosabban és gyorsabban  moshasson. A Ruhaápolási útmutatóban egy érintéssel megtalálja a megfelelő programot ruháihoz. Az innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően pedig még a gyapjút, a technikai ruhákat, a selymet és a legfinomabb szövetekből készült anyagokat is biztonságosan moshatja. Nem kell feltétlenül a ruhacímkét figyelnie, mert az alkalmazás minden kérdésre megadja a választ.


AutoDose adagoló fiók

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy töltsön mosószert és öblítőt az AutoDose rekeszekbe. A manuális rekeszek akkor használhatóak, amikor az AutoDose rekeszben lévő mosószer nem megfelelő az aktuális töltethez.

Az alkalmazáson keresztül további fiók beállítási lehetőségekhez férhet hozzá, például a Link módhoz, ahol ugyanazt a mosószert használhatja mindkét rekeszben, így ritkábban kell utántöltenie a mosószert.


Értesítések

Ha összeköti készülékét az alkalmazással, a gép értesítést küld telefonjára, amikor újra kell tölteni a mosószeres és az öblítős rekeszt, így azok soha nem fogynak ki.Hogyan kell beállítani az AutoDose funkciót?