Hogyan lehet csatlakoztatni az AutoDose mosógépet az alkalmazáshoz?

Utoljára frissítve 2021. 06. 09. 8:27


Hogyan adhatja hozzá mosógépét a My Electrolux Care alkalmazáshoz?
1. Indítsa el a My Electrolux Care alkalmazást. Válassza ki az országot és nyelvet. Hozzon létre egy fiókot. Nyissa le a Készülékek fület. (A készülékek fül a felső menüben (Android) vagy az alsó menü sorban (iOS) található)

2. Érintse meg a + ikont a termék hozzáadásához.

3.Válassza ki a termék típusát a csatlakozáshoz. Ha készülékén elérhető a Bluetooth funkció, ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva.

4. Legyen kéznél az otthoni Wifi hálózat neve és jelszava.


5. Kapcsolja be a WiFi-t a készülékén. A WiFi engedélyezéséhez a készüléken ellenőrizze a felhasználói kézikönyvben a WiFi-csatlakozás beállítására vonatkozó részt.

Az útmutató általános, de bizonyos lépések csak az Apple iOS és az Android OS rendszerekre vonatkoznak.

Ha Apple-t használ, és készüléke támogatja a Bluetooth-t, kövesse a következő lépéseket:

6A: Válassza ki a képernyőn a készülékét (AJ_), majd nyomja meg a Folytatás gombot.

6B: A csatlakozás után adja meg a WiFi hitelesítő adatait.

 Ha Apple-t használ, de készüléke csak a WiFi-t támogatja, kövesse a következő lépéseket:

6A. Kapcsolja be a WiFi-t készülékén. Az alkalmazás bezárásához nyomja meg a Kezdőlap gombot.

6B. Nyissa meg a Beállításokat az iOS rendszerben, és nyissa meg a Wi-Fi-t. Csatlakozzon az AJ_ * hálózathoz, és térjen vissza a My Electrolux Care alkalmazáshoz.


7. Az alkalmazás csatlakozik a készülékéhez.

8. Válassza ki azt a hálózatot, amelyhez a készüléket csatlakoztatni kívánja, és írja be a jelszót.

9. A hálózat konfigurálása után elnevezheti készülékét.

Gratulálunk, csatlakozott az alkalmazáshoz, elkezdheti használni a My Electrolux Care alkalmazást készülékével!


Készüljön fel egy érintéssel

Egy simogatóan puha selyemblúzba bújni, fantasztikus érzés. A My Electrolux Care alkalmazás segítségével  minden ruhadarabról a megfelelő módon gondoskodhat. Egyszerűen csatlakoztassa az alkalmazást a géphez, hogy okosabban és gyorsabban  moshasson. A Ruhaápolási útmutatóban egy érintéssel megtalálja a megfelelő programot ruháihoz. Az innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően pedig még a gyapjút, a technikai ruhákat, a selymet és a legfinomabb szövetekből készült anyagokat is biztonságosan moshatja. Nem kell feltétlenül a ruhacímkét figyelnie, mert az alkalmazás minden kérdésre megadja a választ.


AutoDose adagoló fiók

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy töltsön mosószert és öblítőt az AutoDose rekeszekbe. A manuális rekeszek akkor használhatóak, amikor az AutoDose rekeszben lévő mosószer nem megfelelő az aktuális töltethez.

Az alkalmazáson keresztül további fiók beállítási lehetőségekhez férhet hozzá, például a Link módhoz, ahol ugyanazt a mosószert használhatja mindkét rekeszben, így ritkábban kell utántöltenie a mosószert.


Értesítések

Ha összeköti készülékét az alkalmazással, a gép értesítést küld telefonjára, amikor újra kell tölteni a mosószeres és az öblítős rekeszt, így azok soha nem fogynak ki.Hogyan kell beállítani az AutoDose funkciót?