A mosógép ajtó kinyitása a mosási ciklus elején

Utoljára frissítve 2023. 11. 27. 10:39

Alkalmazható

  • Mosógép (beépített és szabadon álló)
  • Mosó-szárítógépek

Megoldás

Figyelem! Ha a mosás már hosszabb ideje tart, az ajtót csak akkor nyithatja ki, ha először törli a programot és leengedi a forró vizet a gépből, valamint megvárja, amíg a dob megáll. Ehhez nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, majd állítsa be az öblítés/centrifugálást, és indítsa el a programot a mosógép víztelenítéséhez. Ezt alkalmazáson keresztül is megteheti, ha a készüléket már csatlakoztatta az applikációhoz. 

A programot megállíthatja, ha szeretne még további ruhadarabokat berakni a gépbe. Az ajtó a ciklus első 20 percében kinyitható. Ez az időtartam azonban a használt programtól függően rövidebb is lehet. A késleltetett indítás alatt bármikor kinyithatja az ajtót. Hogyan teheti meg?

- Nyomja meg a Start/Szünet gombot.

- Várja meg, amíg a zár ikon kialszik a kijelzőn, vagy hallja, hogy kinyílik az ajtó. Ha ez nem történik meg 1 percen belül, akkor már nem lehet kinyitni az ajtót.

- Ha kinyílt az ajtó, beteheti a ruhát.

- Csukja be az ajtót, és nyomja meg ismét a Start/Szünet gombot a program folytatásához.

- A program vagy a késleltetett indítás folytatódik.


Figyelmeztetés: Ha az ajtó mégis kinyitható mosás vagy centrifugálás közben, amikor a mosógép tele van vízzel, azonnal kapcsolja ki a készüléket! Ne használja a gépet, amíg a probléma meg nem oldódik! Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.


Ha hasznosnak találta a megadott információkat, kérjük, nyomjon a Tetszik gombra. Ha nem sikerült megválaszolni a kérdését, szívesen fogadjuk ezzel kapcsolatos észrevételeit.


Szakszerviz
Szakszerviz

Válassza Fix áras javítás szolgáltatásunkat! A hibabejelentést követően a javítás fix áron történik, ezért a szakember megérkezését követően Önt nem érik kellemetlen meglepetések.

Alkatrészek és tartozékok
Alkatrészek és tartozékok

A webáruházban eredeti alkatrészeket és tartozékokat vásárolhat készülékéhez, melyeket házhoz is szállítunk Önnek.