Well Q6/Q7/Q8 porszívó: Gyors és egyszerű takarítás

A Well Q6/Q7/Q8 vezeték nélküli álló porszívó mindig kéznél van. A praktikus markolatnak, az alacsony súlypontnak és a porszívó ergonomikus kialakításának köszönhetően nagyon kényelmes lesz a takarítás.

2 az 1-ben kialakítás a kényelmes takarításért

A Well Q6/Q7/Q8 vezeték nélküli porszívó ergonomikus kialakítása, praktikus markolata és alacsony súlypontja révén még könnyebbé és kényelmesebbé teszi a padlótisztítást. A könnyen kivehető morzsaporszívóval és a készüléken tárolható tartozékokkal pillanatok alatt áttérhet a padló takarításáról a bútorok, vagy a nehezen elérhető területek tisztítására, majd vissza. A morzsaporszívó dupla markolatának köszönhetően a magasan lévő felültek takarítása is kényelmesebb.

Egyenletes teljesítmény*, hosszabb ideig

A tengelyirányú, ciklonrendszerű technológia garantálja a kompromisszumok nélküli teljesítményt a takarítás során, még akkor is, ha a portartály már megtelt.**

 

*Fenntartja a kezdeti tisztítási teljesítmény 99%-át, még akkor is, ha a tartály megtelt – az IEC 62885-2 szabvány 1.0-s verziójának megfelelően; 5.1, 5.7 és 5.9 maximális teljesítménybeállításnál.

**Eco üzemmódban mérve.

Sokoldalú porszívó

A könnyen kivehető kézi egységgel és a különböző tartozékokkal a lakás bármely részét kitakaríthatja a padlótól a plafonig, még a nehezen elérhető területeken is. A LED lámpáknak* köszönhetően még a sötét helyeken is észrevehető a por. Ergonomikus kialakítása révén bárhova könnyen elér, kényelmesen takaríthat vele.  

 

*Kivéve: WQ61-40OG, WQ61-42GG modellek.

Kiegészítők a még hatékonyabb takarításhoz 

BedProPower Plus szívófej

A BedProPower Plus szívófej garantálja az ágyak és kanapék alapos tisztítást. A szívófejen lévő UV fény hozzájárul a baktériumoknak és allergéneknek akár 99,9%-ának eltávolításához*, mivel mélyen behatol a kárpitba, így a szabad szemmel nem látható helyekről is összegyűjti a port és egyéb szennyeződéseket. Az egyedi QuickClean funkció push&pull kialakításának köszönhetően erőfeszítés nélkül eltávolíthatja a forgókefére tekeredett hajszálakat, ezzel is megkönnyítve a szívófej tisztántartását.

 

* Az ötlépcsős szűrőrendszer a 0,3 µm – 10 µm méretű részecskék akár 99,9% -át eltávolítja az optimális otthoni környezet érdekében. Így kiszűri a pollen, a baktériumok, a penészspórák, a poratka ürülék és allergének nagy százalékát. Az EN 60312-1: 2017 szerint tesztelve.

PetPro Plus szívófej

A PetPro Plus szívófej gondoskodik a bútorok kárpitjának alapos tisztításáról az állati szőrtől, portól és egyéb szennyeződéstől. Az egyedi QuickClean funkció push&pull kialakításának köszönhetően erőfeszítés nélkül eltávolíthatja a forgókefére tekeredett haj- és szőrszálakat, ezzel megkönnyítve a szívófej tisztántartását.

Hatékony tisztítás minden felületen

A porszívó szívófejében lévő LED világítás még a sötét helyeken is láthatóvá teszi a port, így Ön a lakás minden szegletét alaposan kitakaríthatja.
Kétféle fő szívófej elérhető a Well Q6/Q7/Q8 porszívókhoz – forgókefés és PowerPro hengeres szívófej* – melyekkel minden felületen hatékonyan takaríthat, legyen akár szőnyeg, parketta vagy keménypadló.
A Brush Roll Clean technológiának** köszönhetően sosem volt még ilyen egyszerű a kefe tisztítása. Egyetlen gombnyomásra, automatikusan megtisztítja a porszívó forgókeféjét a rátekeredett haj- és egyéb szálaktól.

* A porszívóhoz egy fő szívófej tartozik, mely típusonként eltérő. Kivétel a WQ71- P52SS modell, amelyhez mindkét fő szívófej jár.

** Bizonyos modellekben.

PowerPro hengeres szívófej a keménypadló szakértője

A PowerPro hengeres szívófej egyszerre távolítja el a legfinomabb porszemcséket és a nagyobb méretű szennyeződéseket. A zárt szívófej rendszer magasabb légsebességet eredményez, így hatékonyan távolítja el a port még a legszűkebb helyekből is, ezzel 7-szer hatékonyabb poreltávolítást képes elérni a réseknél. *

*A korábbi ZB3013 modellel összehasonlítva

Well Q6/Q7/Q8 porszívók

 • Ergonomikus kialakítás
 • Ötlépcsős levegőszűrés
 • Tartozékok: résszívófej, finompor kefe
 • Ergonomikus kialakítás
 • Ötlépcsős levegőszűrés
 • BrushRollClean™ öntisztító forgókefe
 • LED világítás a szívófejben
 • Tartozékok: teleszkópos fej, finompor kefe
 • Allergiásoknak ajánljuk
 • Ergonomikus kialakítás
 • Ötlépcsős levegőszűrés
 • BrushRollClean™ öntisztító forgókefe
 • LED világítás a szívófejben
 • Tartozékok: teleszkópos fej, finompor kefe, felületi finompor kefe, BedProPower+ szívófej UV-fénnyel

Hátbarát porszívó

A Well Q6/Q7/Q8 porszívók elnyerték a német AGR intézet hátbarát minősítését. Az elismerés a porszívók ergonómiai kialakításának köszönhető, hiszen a fogantyú elhelyezkedése, a könnyű irányíthatóság és az alacsony súlypont mind könnyebbé teszik a porszívók használatát. Megállnak a lábukon, így, ha takarítás közben szünetet akar tartani, nem kell eldöntenie a porszívót, elegendő, ha csak leállítja. A hosszú üzemidejű akkumulátor lehetővé teszi, hogy ne kelljen a vezetékkel bajlódni, akár egy feltöltéssel végig takaríthatja a lakást. A szívófej LED lámpái* megvilágítják a sötét helyeket a bútorok alatt és a sarkokban is, ezért lehajolás nélkül is látható lesz minden porcica.

 

*Bizonyos modellekben.

Ergonomikus kialakítás -kényelmes takarítás

A Well Q6/Q7/Q8 vezeték nélküli porszívó család 2021-ben elnyerte a Red Dot dizájn díjat.

A praktikus markolatnak, az alacsony súlypontnak és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően egy Well Q6/Q7/Q8 porszívóval nagyon kényelmes a takarítás. Az 5 lépcsős szűrőrendszer hatékonyan tisztítja meg a beszívott levegőt, így otthona levegője tökéletesen tiszta lesz. A kivehető morzsaporszívó egységgel, és a porszívón tárolható tartozékok segítségével könnyedén letakaríthatja a bútorokat is.