Vezeték nélküli porszívók ráadás kézi ruhagőzölővel

 

Vásároljon Electrolux 800 vagy 700 vezeték nélküli álló porszívót és ajándékba adunk Önnek egy Electrolux kézi ruhagőzölőt, mellyel könnyedén felfrissítheti kedvenc ruhadarabjait. 

 

Regisztrálom vásárlásomat

Az akcióban résztvevő vezeték nélküli porszívók:

800 vezeték nélküli álló porszívók

EP81UB25GG, EP81U25ULT, EP81B25WET, EP81HB25SH

700 vezeték nélküli álló porszívók

EP71AB14UG, EP71HB14UV, EP71B14WET, EP71UB14DB, EP71U142OG

 

 

 • 1
  Az akció időtartama

  2023. október 02.- december 31.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton az álló porszívó termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2024. január 15-ig

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak. Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux 800 és 700 vezeték nélküli álló porszívót forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnereink

A teljesítmény és a sokoldalúság találkozása

Takarítsa ki otthonát, akár egyetlen feltöltéssel*, vagy legyen úrrá az időnként fellépő rendetlenségen, a padló típusától függetlenül a 800 vezeték nélküli porszívókkal. A nagy sebességű motor hatszor** erősebb szívóerőt biztosít, míg az Automata üzemmód a padló típusához igazítja azt. A különböző tartozékokkal könnyedén megtisztíthatók a bútorok és a padló. 

 

     *Az IEC 62 885-4 szabvány szerinti belső teszt alapján a kézi egységen, a legalacsonyabb teljesítményfokozaton mérve.
 **A kézi egység szívóteljesítményének az IEC 62885-2 szabvány szerinti belső tesztelése alapján, összehasonlítva az előző modellel (EER75STM).

 • BedProPower Plus* szívófej
  BedProPower Plus* szívófej

  A motoros szívófejen található kefe és gumicsíkok kombinációja biztosítja az ágyak, a párnák és kanapék alapos takarítását. Mélyen tisztítja a kárpitot, mindenféle szennyeződést eltávolít.

  *Csak az EP81HB25SH modellben

 • PowerPro felmosófej
  PowerPro** felmosófej

  A PowerPro mop felmosófejen található forgó párnák hatékonyan távolítják el a folyadékot, valamint a makacs szennyeződéseket.  **Csak az EP81B25WET modellben

 • PetPro Plus*** szívófej
  PetPro Plus*** szívófej

  A PetPro Plus szívófej gondoskodik a bútorok kárpitjának alapos tisztításáról, összeszedi az állati szőrt, a port és az egyéb szennyeződéseket is.


  ***Csak az EP81U25ULT modellben.

Nagy teljesítmény, kis súly

A 700 vezeték nélküli porszívó könnyű, mindössze 2,2 kg.* Mégis elég erős ahhoz, hogy otthonának minden szegletét könnyedén megtisztítsa. Ergonomikus, kompakt kialakításának köszönhetően könnyedén irányítható a padlón, és kényelmesen eléri vele a polcokat, függönykarnisokat is. A nagy szívóerőnek és a nagy teljesítményű motornak köszönhetően pillanatok alatt pormentes lesz a padló. Az Auto üzemmód automatikusan beállítja a megfelelő szívóerőt a felület típusától függően, ezzel is optimalizálva az energiafelhasználást. 

 

*A teljesen felszerelt porszívó súlya, a PowerPro multi-surface szívófejjel együtt.

 • BedProPower™ UV+ szívófej UV fénnyel
  BedProPower™ UV+ szívófej UV fénnyel*

  A szívófej eltávolítja a finom port és az apró részecskéket, pl. polleneket, baktériumokat, ágy- és poratkákat. Az UV fény pedig fertőtleníti a szövetet porszívózás közben. 

  *Csak az EP71HB14UV modellben

 • PowerPro felmosófej
  PowerPro** felmosófej

  PowerPro mop tisztítófejjel gondoskodhat a padló higiénikus tisztaságáról. Egy kevés víz hozzáadásával könnyedén megtisztíthatja a padlót a makacs foltoktól. 


  **Csak az EP71B14WET modellben

 • PetPro+*** szívófej
  PetPro+*** szívófej

  A PetPro+ szívófejet kifejezetten az állatszőr felporszívózására terveztük. A kanapétól a kis kedvencek ágyáig a szívófej mindenhonnan eltávolítja az állatszőrt.


  ***Csak az EP71AB14UG modellben