Álló porszívók ajándék tisztítóállomással az Electrolux webáruházban

Vásároljon vezeték nélküli porszívót PowerPro mop felmosófejjel (bizonyos modelleknek gyári tartozéka, más porszívókhoz külön vásárolható meg a felmosófej) az Electrolux webáruházban a promóció időtartama alatt, és ajándékba adunk egy Electrolux tisztítóállomást, hogy még egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb legyen a felmosás.
 
Regisztrálom vásárlásomat
Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.
Figyelem! Az ajánlat kizárólag a Promóciós feltételekben meghatározott vezeték nélküli porszívók és felmosófejek együttes vásárlása esetén érvényes, valamint az Electrolux webáruházban történő vásárlás esetén él.

Az akcióban résztvevő termékek

A promócióban való részvételhez vásároljon az Electrolux webáruházban az akcióban résztvevő termékeik közül:

Az akció részletei

 • 1
  Vásároljon az Electrolux webáruházban

  Az akció kizárólag az Electrolux webáruházban megvásárolt 800, 700, 600 és 500 sorozatú vezeték nélküli álló porszívókra* vonatkozik. 

  *A promócióban résztvevő WET modellek (a mop fej gyári tartozék): ES52B25WET, ES62P25WET, EP71B14WET, EP81B25WET. 
  A promócióban résztvevő modellek, amelyekhhez külön kell megvásárolni a mop felmosófejet: ES52CB18SH, ES52CB18DB, ES52CB21DB, ES52HB25SH, ES62CB25DH, ES62CB25UG, ES62AB25UG, ES62HB25UV,  EP71UB14DB, EP71AB14UG, EP71HB14UV, EP71U142OG, EP81UB25GG, EP81HB25SH,EP81U25ULT

   

 • 2
  Az akció időtartama

  2024. máricus 21. - május 19.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton az álló porszívó termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 3
  Regisztrálja vásárlását

  2024. június 2-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak. Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

   

Porszívózás és felmosás egy készülékkel? Nem lehetetlen.

A PowerPro* mop felmosófejjel is használható vezeték nélküli porszívókkal minden eddiginél gyorsabb és kényelmesebb a takarítás. Csak cserélje ki a szívófejet porszívózás után a mop fejre, és máris felmoshatja a padlót. A tisztítóállomással** még hatékonyabb lesz a felmosás, mivel azonnal meg is tisztítja a felmosófej forgó párnáit, így mindig tiszta vízzel takaríthatja a járólapot vagy a parkettát.

 

*A PowerPro* mop felmosófej alap tartozék a ES52B25WET, ES62P25WET, EP71B14WET, EP81B25WET porszívóknál. A felmosófej külön is megvásárolható. Vásárlás előtt mindig ellenőrizze, hogy melyik típusú felmosófej való a kiválasztott vagy meglévő porszívójához.
**A PowerPro tisztítóállomás külön vásárolható meg.

Tudjon meg többet a PowerPro tisztítóállomásról

Az ajándék PowerPro tisztítóállomás speciális öblítő rendszere mindössze 5 másodperc alatt átmossa a PowerPro mop felmosófejet, és eltávolítja a forgópárnákon lévő szennyeződéseket, valamint a felesleges vizet. A koszos víz külön tartályba kerül, így a mop fej mindig tiszta vízzel törli át a padlót.
 A teljesítmény és a sokoldalúság találkozása

Takarítsa ki otthonát, akár egyetlen feltöltéssel*, vagy legyen úrrá az időnként fellépő rendetlenségen, a padló típusától függetlenül a 800 vezeték nélküli porszívókkal. A nagy sebességű motor hatszor** erősebb szívóerőt biztosít, míg az Automata üzemmód a padló típusához igazítja azt. A különböző tartozékokkal könnyedén megtisztíthatók a bútorok és a padló. 

 

     *Az IEC 62 885-4 szabvány szerinti belső teszt alapján a kézi egységen, a legalacsonyabb teljesítményfokozaton mérve.
 **A kézi egység szívóteljesítményének az IEC 62885-2 szabvány szerinti belső tesztelése alapján, összehasonlítva az előző modellel (EER75STM).

Nagy teljesítmény, kis súly

A 700 vezeték nélküli porszívó könnyű, mindössze 2,2 kg.* Mégis elég erős ahhoz, hogy otthonának minden szegletét könnyedén megtisztítsa. Ergonomikus, kompakt kialakításának köszönhetően könnyedén irányítható a padlón, és kényelmesen eléri vele a polcokat, függönykarnisokat is. A nagy szívóerőnek és a nagy teljesítményű motornak köszönhetően pillanatok alatt pormentes lesz a padló. Az Auto üzemmód automatikusan beállítja a megfelelő szívóerőt a felület típusától függően, ezzel is optimalizálva az energiafelhasználást. 

 

*A teljesen felszerelt porszívó súlya, a PowerPro multi-surface szívófejjel együtt.

Tisztább otthon, zaj nélkül*

Erősebb teljesítmény, halkabb motor. A 600 vezeték nélküli porszívó új, motoros szívófejével még jobb teljesítményt nyújt a padlóápolásban, mindezt rendkívül csendesen teszi. Takarítás közben nem lesz zavaró a zaj.

 

 

*Az Electrolux WQ61-42GG modellel összehasonlítva, belső teszt alapján. A porfelszedési teljesítmény mérése az 59F - IEC 62885-2 Edition2 FDIS szabvány szerint történt. A felére csökkent zajszint (-3 dBA) mérése a kézi egységen, az ISO 3743 szabvány szerint történt.

 

 

Egyszerűen kezelhető, nagy teljesítményű porszívó

Az ergonomikus kialakítású, kiváló teljesítményű 500 vezeték nélküli porszívókkal nagyon kényelmes lesz a takarítás. A kivehető kéziporszívó egységgel és porszívón tárolható tartozékokkal bármilyen felület könnyen letakarítható. Minden modell újrahasznosított műanyagból készült.*

 

*A porszívók műanyag alkatrészeinek 64-74%-a újrahasznosított műanyagból készül.