Mosógépek és mosó-szárító gépek ráadás mosókapszulával

 

Vásároljon mosógépet vagy mosó-szárító gépet mi pedig ajándékba adunk Önnek egy 100 mosásra elegendő mosókapszula csomagot. 

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Figyelem!  Az akcióban kizárólag az elöltöltős, felültölős és beépíthető mosógépek, valamint a mosó-szárító gépek vesznek részt. Az akció a szárítógépekre nem vonatkozik. 

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2023. szeptember 4. – október 31.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép vagy a mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2023. november 15-ig. 

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux mosógépet és mosó-szárító gépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnerek

Mosson okosan!

Az Electrolux „A” energiaosztályú mosógépek kíméletesen, víz- és energiatakarékosan mossák tisztára ruháit. Ezzel a környezetet, a ruhákat és pénztárcáját is óvják. Bizonyos modellekben már 30°C-on is ugyanolyan hatékonyan moshat, mint más mosógépekben 40°C-on, és közben 30% energiát takarít meg.* Ha gőzprogramos készüléket választ, mosás nélkül is felfrissíti a néhány óráig hordott ruháit, sőt a gyűrődések nagy részét is kisimítja, így kevesebb időt kell majd a vasalással töltenie.

*Energiafogyasztás tekintetében, az EU energiafogyasztási küszöbértékét figyelembe véve.

Egyedülálló adagolófiók kapszuláknak

Mosókapszulát használ? Válasszon Electrolux UniversalDose mosógépet! Egyedülálló, univerzális adagoló fiókjában minden típusú tisztítószernek külön rekesze van, még a mosókapszulának is. A fiókban teljesen feloldódik a kapszula, így minden eddiginél hatékonyabban tisztít akkor is, ha alacsony hőfokon vagy rövid programon mossa ruháit.

Tiszta és száraz ruhák egy programon

Ha nincs hely 2 készüléknek, válasszon mosó-szárító gépet. Minden ruhát, amit kimosott, meg is száríthat benne. Akár 1 programon, megszakítás nélkül. Válasszon gőzprogramos** készüléket, így akár 96%-kal*** kevesebb vízfogyasztással frissítheti fel ruháit. A hőszivattyús rendszer pedig gondoskodik az energiatakarékos szárításról. Csak indítsa el a ruha anyagának megfelelő programot. Miután lejárt, tisztán, puhán és szárazon vehet ki a gépből minden holmit. 

** Csak bizonyos modellekben.
***Belső teszt: 1kg töltet frissítése FreshScent gőzprogramon kontra mosása Delicate programon.

Ajánlott termékek