Mosogatógépek 12 havi ráadás Jar kapszulával

Vásároljon most Electrolux mosogatógépet, és egy évre elegendő* Jar Platinum Plus mosogatógép kapszulát kap ajándékba. 

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 

*Az ajándékcsomag tartalma: 10x29 db Jar Platinum Plus mosogatókapszula.

Az akcióban résztvevő mosogatógépek

 • 1
  Az akció időtartama

  2024. április 02. – június 30.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosogatógép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

   

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2024. július 15-ig. 

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux  mosogatógépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnereink

Makulátlan tisztaság.

A Electrolux mosogatógépekben foltmentesen tiszta lesz minden edény. A szatelit szórókar minden sarokba eljuttatja a vizet, így minden edény csillogóan tiszta lesz. A hagyományos szórókarokkal ellentétben ez a vízkar több irányban mozog, ezért 3-szor több vizet permetez az edényekre extra vízfogyasztás nélkül. A ComfortLift® mosogatógépek* még az edények be- és kipakolását is megkönnyítik azzal, hogy az alsó kosarukat fel lehet emelni.

 

*Csak bizonyos modellek.

 

Energiatakarékos megoldások, könnyedén.

A QuickSelect érintőkijelzőn* egyetlen érintéssel beállíthatja, hogy mennyi ideig tartson a program. Az Ecometer pedig intuitív zöld sávokkal megmutatja Önnek a leginkább fenntartható programot, amellyel vizet és energiát takaríthat meg.

 

*Csak bizonyos modellekben.

Nincs több törölgetés, csak száraz edény.

A mosogatógépek energiatakarékos AirDry rendszere a szárítási ciklus utolsó szakaszában 10 cm-re kinyitja a készülék ajtaját, ami a program végéig nyitva is marad. Ennek eredményeként háromszor hatékonyabb a szárítás, mint azoknál a modelleknél, amelyeknél nincs automatikus ajtónyitás. A levegő természetes módon segíti a szárítást, így az Air Dry rendszer energiatakarékosabb mosogatást eredményez.

Vigyázzon készülékére

Mosogatógépe nap mint nap segít Önnek, miközben időt, vizet és energiát spórol. Időnként azonban mosogatógépének is szüksége van egy alapos tisztításra. A speciális tisztítószerek hatékony enzimekkel és zsíroldó hatóanyagokkal alaposan kitakarítják készülékét. Feloldják a csövekben és a szűrőkben lerakódott zsíros szennyeződéseket, eltávolítják a vízkövet és baktériumokat.