Legyen Ön is "konyhafőnök"

Az RTL Klub Konyhafőnök VIP című műsorában immár 7 éve Electrolux gépekkel főzik le egymást a versenyzők. A könnyen kezelhető, intuitív gőzsütők, a szupergyors indukciós főzőlapok, a multifunkciós robotgépek minden pillanatban a versenyzők kezei alá dolgoznak. Ismerje meg az okos és sokoldalú Electrolux háztartási gépeket, melyek segítenek helytállni a konyhafőnöki címért versenyző vetélytársaknak - és akár Önnek is.

SteamPro gőzsütő: igazi társ a sütésben

Ön is könnyedén készíthet csodálatos fogásokat gőzprogramon. Az ételek megőrzik természetes nedvességtartalmukat, nem száradnak ki. Az ízek sokkal intenzívebbek, a színek élénkebbek lesznek. Ez az innovatív Steamify® funkciós gőzsütő segít Önnek beállítani a megfelelő mennyiségű gőzt, minden étel elkészítéséhez.

Megnézem a KOAAS31WX gőzsütőt

FlexiBridge Indukciós főzőlap: süssön és főzzön gyorsan, finomat

A műsorban egy olyan különleges indukciós főzőlapot használnak a versenyzők, mely igazodik az éppen használt edények méretéhez és formájához. Az úgynevezett FlexiBridge® főzőfelületen összekapcsolhat 2, 3 vagy akár 4 zónát is, attól függően, hogy mekkora főzőfelületre van szüksége. Akár kisebb, akár nagyobb edényben főz, egyenletesen sül át minden étel.

Megnézem az EIV854 indukciós főzőlapot

Assistent robotgép: mindenkinek kell egy kukta

Versenyhelyzetben, és néha otthon a konyhában is, minden perc számít. Ilyenkor hatalmas segítség ez a sokoldalú, multifunkciós robotgép. Tésztát dagaszt, krémet kever, kemény habbá veri a tojásfehérjét vagy éppen húst darál – mindenben a keze alá dolgozik. Tekinthet rá úgy, mint egy szorgos kuktára, aki az előkészítéssel járó fáradságos munkát átvállalja Öntől.

Megnézem az EKM4200 robotgépet
  • Az Explore 7 turmixgép minden alapanyagból a legjobbat hozza ki. A döntött kehelyben jobb íze, és kivételesen selymes, homogén állaga lesz minden turmixnak. Egyszerűen készíthet finom és egészséges turmixokat, krémleveseket – csupán egy gombnyomás az egész.
  • A Create 5 botmixer sokoldalú segítőtársa lesz a konyhában. A különböző tartozékokkal készíthet burgonyapürét, smoothie-t, szószokat, de még zöldségeket is apríthat vele. Az egyedülálló keverőszár kialakításnak köszönhetően rendkívül gyorsan készítheti el ételit, melyek finomak és tökéletes állagúak lesznek.
  • Igazán finom ételeket friss, jó minőségű alapanyagokból lehet készíteni. Ebben a hűtőben az élelmiszerek sokáig megőrzik friss, zamatos ízüket. A húsokat és a halakat tárolhatja a 0 fokos rekeszben, így ha csak napokkal a bevásárlás után van ideje főzni, akkor is frissen veheti ki a hozzávalókat a hűtőből.
  • Az 1,7 literes Expressionist vízforraló LCD kijelzős kezelőfelületén beállíthatja, mennyire legyen forró a víz. Választhat az 5 előre beállított hőfokozat közül, így akár fehér, fekete, roibos, gyümölcs vagy zöld teát iszik, tökéletes lesz az aromája. De a forró víz páráját használhatja látványos tálaláshoz is.