Electrolux indukciós főzőlapok ráadás edényszettel

Vásároljon most Electrolux indukciós főzőlapot, mi pedig ajándékba adunk Önnek egy 5 részes Electrolux edényszettet.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 • 1
  Az akció időtartama

  2021. április 22. – június 24.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton az indukciós főzőlap termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2021. július 8-ig

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 35 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux indukciós főzőlapot forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnereink

Melyik az Ön indukciós főzőlapja?

Az új Electrolux indukciós főzőlapok hasznos és intuitív funkciókkal segítenek Önnek a konyhában, hogy ne a készülék kezelésére, hanem a főzésre figyelhessen. Válasszon olyan modellt, mely valóban tökéletes partnere lesz a konyhában!

SenseBoil

 • SenseBoil® érzékelő – nem fut ki a víz
 • Edényekhez igazodó főzőzónák

SenseFry

 • SenseFry érzékelő- stabil hőmérséklet
 • Színes TFT kijelzős kezelőfelület
 • Edényekhez igazodó főzőzónák

SensePro

 • Vezeték nélküli maghőmérő
 • SousVide program
 • Színes TFT kijelzős kezelőfelület

Precíz hőfokszabályozás, fantasztikus ízek

Az indukciós főzőlapok hasznos és intuitív funkciókkal segítenek Önnek a konyhában, hogy Ön kizárólag a főzésre koncentrálhasson, a készülék kezelése helyett. A SenseFry® főzőlap* érzékelői gondoskodik róla, hogy az ételek minden alkalommal tökéletesek legyenek, mert egyenletes hőmérsékletet tartanak fent az edényben.  A SensePro® főzőlap* vezeték nélküli maghőmérője folyamatosan figyeli az étel belső hőmérsékletét és kommunikál a főzőlappal, így Ön mostantól főzhet, süthet, párolhat, vagy akár szuvidolhat is precízen beállított hőfokon.

 

*Bizonyos modellek

Megnézem az indukciós főzőlapokat

Főzzön könnyedén, korlátok nélkül

A SenseBoil® főzőlap* érzékeli, mikor kezd el forrni a víz az edényben, és automatikusan lejjebb veszi a hőfokozatot, így nem fut ki az étel. Az edények méretéhez igazodó főzőzónák maximális szabadságot kínálnak Önnek. A zónák igazodnak az edényei méretéhez és formájához, ezért főzhet ovális, kerek vagy akár szögletes edényben is. Az étel egyenletesen melegszik át, így nem lesz nyers a sült hús egyik része, miközben a másik már szinte megég.

 

*Bizonyos modellek

Megnézem az indukciós főzőlapokat

A főzőlap irányítja az elszívót

A Hob2Hood® főzőlapok* vezeték nélküli kapcsolaton keresztül irányítják a Hob2Hood®  rendszerű páraelszívókat. Főzés közben a páraelszívó a főzőlapon beállított legmagasabb hőfokozathoz igazítja az elszívás intenzitását. Így mindig tiszta lesz a levegő konyhájában, anélkül, hogy Ön egy ujjal is hozzáérne az elszívóhoz.

 

*Bizonyos modellek

Megnézem az indukciós főzőlapokat

Segítünk beüzemelni új készülékét

Bízza képzett szakemberre új indukciós főzőlapja beüzemelését, így biztos lehet benne, hogy hosszú ideig megbízhatóan működik.

A szolgáltatáscsomagokról további információkat itt talál. 

 

Hívjon minket: +3612521773