.

Exkluzív szakácskönyv a gőzsütőkhöz

Új gőzsütőjéhez egy exkluzív szakácskönyvet* adunk ajándékba.
Regisztrálom vásárlásomat
Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.


*A készlet erejéig.

Az akcióban résztvevő gőzsütők

EOB9956XAX, EOB8857AAX, EOB8857AOX, EOC6631AOX, EVY0841BAX

Az akció részletei

Vásároljon Electrolux gőzsütőt 2019. január 1. és május 15. között, regisztrálja vásárlását 2019. május 31-éig és mi megajándékozzuk Önt egy exkluzív szakácskönyvvel*. 
Így az első pillanattól kezdve fantasztikusan finom ételeket készíthet új sütőjében. A promóció részleteit megtalálja a Promóciós feltételekben.
A regisztráció során gyűjtőblokkot, előlegszámlát, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

*A készlet erejéig.

Regisztrálja vásárlását!

Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapotTöltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja. Az adatokat elküldheti e-mailben is a marketing@electrolux.com e-mail címre.

Az Electrolux PlusSteam funkciós sütőkre az ajánlat NEM vonatkozik!

Ellenállhatatlanul finom ételek
az Electrolux sütőkből

Akár szendvedéllyel főz, akár kötelességből, az Electrolux gőzsütők egészen új lehetőségeket nyitnak meg Ön előtt. Izgalmasabb, teltebb és gazdagabb lesz az ételek íze, és csodálatosan omlós, szaftos vagy éppen ropogós lesz az állaga. Mert a gőz és a forró levegő együtt a legjobbat hozzák ki az alapanyagokból. Nem véletlenül használják ezt a megoldást évtizedek óta, a világ legjobb éttermeiben.

Számít a véleménye!

Kérjük, a regisztráció során iratkozzon fel hírlevelünkre, ha a jövőben megosztaná velünk véleményét új készülékéről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez. Ha feliratkozik hírlevelünkre, termék újdonságainkról, és akciós ajánlatainkról is első kézből értesülhet, valamint részt vehet nyereményjátékainkon, melyeket kizárólag hírlevél olvasóinknak szervezünk.