Értékeld Electrolux készülékedet egy környezetbarát kulacsért!

Mondd el, mit gondolsz új Electrolux készülékedről az Euronics oldalán! Ezzel megkönnyítheted mások választását, illetve segíthetsz abban, hogy még jobb termékeket fejleszthessünk. Pozitív és negatív észrevételeid is egyaránt fontosak.

 

Köszönjük, hogy értékelted Electrolux készüléked! 

Már csak pár lépésre vagy attól, hogy megkapd környezetbarát kulacsodat. 

Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, add meg szállítási címed, és töltsd fel az értékelést igazoló képernyőfotót.

FONTOS! Az értékelésedről készült képernyőfotón a saját neved (keresztnév vagy annak valamilyen beazonosítható beceneve) szerepeljen. Amennyiben a feltöltött fotón szereplő név nem azonos a regisztráció során megadott névvel, a regisztrációd érvénytelennek minősül.

A regisztrációd követő 28 munkanapon belül elküldjük az ajándékcsomagot, amennyiben a regisztrációd megfelel a Promóciós feltételekben foglaltaknak. 

Az ajándékod futárszolgálat kézbesíti. Ha 35 munkanapon belül nem érkezik meg Hozzád, kérjük, jelezd nekünk a marketing@livingroup.hu  e-mail címen.

Regisztrációd és adataid megadásával elfogadod a Promóciós feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Kérjük, a regisztrációd megkezdése előtt olvasd el figyelmesen.

A regisztráció során feliratkozhatsz hírlevelünkre is, így

• Első kézből értesülhetsz új termékeinkről, szolgáltatásainkról, az akcióinkról és promóciós ajánlatainkról.
• Előre jelezzük, hogy mikor, milyen rendezvényen veszünk részt, ahol Téged is izgalmas főzőshow-val vagy más meglepetésekkel várunk!
• Részt vehetsz azokban a nyereményjátékokban, melyeket csak hírlevél olvasóinknak szervezünk.

A hírlevélre való feliratkozással hozzájárulsz ahhoz, hogy a regisztráció során megadott e-mail címedre az adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint kereskedelmi és marketing tartalmú információkat küldjünk.

A promócióval kapcsolatos észrevételeidet, esetleges panaszodat a promóció végétől számított 30 napon belül, szintén a marketing@livingroup.hu  e-mail címen teheted meg.