.

2 év extra garancia az Electrolux mosógépekre, szárítógépekre
és mosó-szárító gépekre

Új Electrolux mosógép, szárítógép vagy mosó-szárító gép vásárlása esetén 2 év extra garanciát adunk ajándékba, az 1 éves gyári garanciaidőn felül.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

A garanciát érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akció az alábbi termékekre vonatkozik:

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2020. március 3. - július 31.

  Az extra garanciát igazoló dokumentumot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot (nyugtát), melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosógép, a szárítógép vagy a mosó-szárító gép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2020. augusztus 21-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Adja meg nevét és e-mail címét, töltse fel a vásárlást igazoló blokk (nyugta) vagy számla másolatát, valamint a készülék adattáblájáról készült fényképet. Az érvényes regisztrációt követően 5 munkanapon belül, e-mail-ben küldjük el az extra garanciát igazoló dokumentumot.

  Kérjük, ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az igazolást tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárító gépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnereink

Az Electrolux mosógépek gondoskodnak ruháiról

Az Electrolux PerfectCare mosógépek annyi ideig, annyi víz és energia felhasználásával mossák tisztára a ruhákat, amennyi feltétlenül szükséges. A ruhák így megőrzik eredeti formájukat, tapintásukat, hosszú idő múlva is úgy néznek ki, mintha újak lennének, miközben még a környezetre is figyelnek. A SteamCare rendszerű mosógépek ráadásul gőzzel frissítik fel a textíliát, és a gyűrődéseket is kisimítják, ezáltal nem kell minden alkalommal kimosni a ruhákat, elegendő csak átgőzölni azokat.

Megnézem a mosógépeket

Az Electrolux szárítógépek óvják ruháit

Egy Electrolux PerfectCare szárítógép kíméletesebben szárítja meg a ruhákat, mintha a szabad levegőn, fektetve szárítaná őket. Minden ruha, ami címkéje szerint mosható, szárítógépben is szárítható. A gépben szárított ruhák nagy részét nem is kell vasalni, amit mégis, azt érdemes berakni vasaláskönnyítő programra. A meleg levegő alig 30 perc alatt kisimítja a gyűrődések jelentős részét*.

*Bizonyos modellek

Megnézem a szárítógépeket

Mosson és szárítson egy gépben!

Az Electrolux DualCare mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Bizonyos modellek akár 1 óra alatt kimosnak és megszárítanak 1 kg ruhát. Így ha csak egy készüléknek van hely a lakásban, akkor egy mosó-szárító gép a legjobb választás.

Megnézem a mosó-szárító gépeket