.

Ajándék sütőforma az Electrolux tűzhelyekhez az Euronics áruházakban és webáruházban

Vásároljon most Electrolux tűzhelyet bármely Euronics üzletben vagy a www.euronics.hu webáruházban, és ráadásként  egy perforált sütőformát adunk ajándéka, melyben fantasztikusan finom édes és sós pitéket süthet.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akcióban résztvevő tűzhelyek

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2020 április 01. – június 01.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a tűzhely termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2020. június 12-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 35 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnerünk

  Az ajánlat kizárólag az Euronics üzletekben és webáruházban megvásárolt Electrolux tűzhelyekre vonatkozik.

  Tovább az Euronics weboldalára

Miért válasszon PlusSteam (extra gőz) funkciós tűzhelyet?

Egy PlusSteam funkciós Electrolux tűzhely mindent tud, amit egy multifunkciós hőlégkeveréses modelltől elvárhat. Nagy a sütőtere, egyenletesen süt, többféle sütőprogrammal rendelkezik. De képes még valamire, amit Ön is, és családja is nagyon fog szeretni. A PlusSteam (extra gőz) programon a húsok, a zöldségek és a sütik is sokkal finomabbak lesznek. Mivel az ételek nem száradnak ki, szaftosabb, zamatosabb és egészségesebb lesz minden falat. Kóstolja meg elsőnek ezt a szirupos-meggyes pitét!

Megnézem a receptet

Hogyan működik a PlusSteam funkció?

Nagyon egyszerűen! Csak töltsön 1 dl vizet a tűzhely alján lévő medencébe. Állítsa be a PlusSteam programot és nyomja meg a PlusSteam gombot. A program elején egy kis gőz képződik a sütőtérben, mely finoman átjárja és megemeli a tésztát. Ezért a meggyes piskóta, a sajtos rúd és az almás pite is szépen feljön, belül puha lesz, kívül pedig finom, ropogós kérget kap.

Megnézem a tűzhelyeket

Ha szereti a jól bevált dolgokat: kombinált tűzhelyek

Ha úgy érzi, igazán jót csak gázlapon lehet főzni, akkor válasszon Electrolux kombinált tűzhelyet (gázfőzőlap és elektromos sütő).A gázfőzőlap stabilan tartja a beállított hőfokozatot és hamar elkészülnek rajta az ételek.

Megnézem a kombinált tűzhelyeket

Főzzön és süssön kényelmesen: villanytűzhelyek

A villanytűzhely mellett szól, hogy a kerámia főzőlapot egyszerűbb takarítani, mint a gázfőzőlapot. Az Electrolux villanytűzhelyeknek nagy a sütőtere, a forró levegő keringető rendszerüknek köszönhetően pedig egyenletesen sütnek. Amikor felteszi az ételt a főzőlapra, vagy beteszi a sütőbe, beállíthatja az időzítőt – a tűzhely jelezni fogja, ha lejárt a beállított időtartam.

Megnézem az elektromos tűzhelyeket