.

Szuper csendes porszívók ráadás hangszóróval

Vásároljon most Electrolux Pure D8.2, Pure D9, Pure C9 vagy Ultraflex csendes porszívót és egy JBL GO 2 hangszórót adunk ajándékba. Egy csendes Electrolux porszívóval irritáló zaj nélkül takaríthatja ki otthonát. Akkor is porszívózhat, amikor a többiek tévét néznek, zenét hallgatnak, tanulnak, olvasnak vagy egyszerűen csak pihennek, mert nem fogja zavarni őket a készülék hangja.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akcióban résztvevő Electrolux csendes porszívók:

Pure D8.2

PD82-4MG, PD82-4MB, PD82-4ST, PD82-GREEN, PD82-8DB, PD82-ANIMA, PD82-ALRG

 

Pure D9

PD91-8SSM, PD91-4MG, PD91-ANIMA, PD91-ALRG2

 

Pure C9

PC91-8STM, PC91-4MG

 

Ultraflex

EUFC81DB, EUFC82EB

 

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2021. április 15. - június 15.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a porszívó termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2021. június 30-ig.

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 35 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux Pure D8.2, Pure D9, Pure C9 és Ultraflex porszívót forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnereink

A legcsendesebb Electrolux porszívók: Pure D8.2

A Pure D8.2 porszívók új mércét állítanak fel a porszívózásban. Nem csak szuper csendesek, de rendkívül intelligensek is! Érzékelik, hogy Ön szőnyegen, vagy keménypadlón takarít éppen, és automatikusan a felülethez igazítják a szívóerőt. A speciális szívófejjel a kisebb és nagyobb szennyeződéseket is hatékonyan szedik össze minden felületről. A zajszintjük mindössze 57 dB (A), ami kétszer olyan csendes, mint egy átlagos beszélgetés.

 

Az akcióban résztvevő Pure D8.2 porszívók:

PD82-4MG, PD82-4MB, PD82-4ST, PD82-GREEN, PD82-8DB, PD82-ANIMA, PD82-ALRG

Megnézem a Pure D8.2 porszívókat

A valaha volt legjobb Electrolux porszívók: Pure D9

Csendesek, alaposak és követik minden mozdulatát. Egy Pure D9 porszívó könnyedén irányítható, semminek nem megy neki. Még a földön hagyott játékokat is kikerüli. Hatékonyan szedi össze a piszkot a hosszú szálú szőnyegekből és a bútorszövetekből is. Mindössze 69 dB (A) a zajszintje, ezért sem a családját, sem a szomszédokat nem fogja zavarni a porszívó hangja.

 

Az akcióban résztvevő Pure D9 porszívók:

PD91-8SSM, PD91-4MG, PD91-ANIMA, PD91-ALRG2

Megnézem a Pure D9 porszívókat

A csendes porzsák nélküli Electrolux porszívó: Pure C9

Az Electrolux Pure C9 porzsák nélküli porszívók 4x csendesebbek elődjüknél.* Maximális teljesítményfokozaton mindössze 72 dB(A) a zajszintjük, ezért akár este, lefekvés előtt, vagy reggel korán is porszívózhat velük, nem fogja zavarni a szomszédokat. A Pure C9 porszívóknak speciális szűrőrendszerük van, mely gondoskodik róla, hogy a porszívó akkor is hatékonyan szedje össze a piszkot, amikor már telítődött a szűrő. A portartály minden eddiginél egyszerűbben üríthető és a szűrők is könnyen tisztíthatók – így a karbantartás sem bonyolult.

*Electrolux UltraCaptic

 

Az akcióban résztvevő Pure C9 porszívók:

PC91-8STM, PC91-4MG

 

Megnézem a Pure C9 porszívókat

A hatékony porzsák nélküli Electrolux porszívó: Ultraflex

Az Electrolux Ultraflex porzsák nélküli porszívók csendesebbek, mint a hagyományos porszívók, zajszintjük 75 dB (A). A turbó ciklon technológia gondoskodik a hatékony takarításról. A portartály egyszerűen kiüríthető, így könnyen tisztítható a tartály, anélkül, hogy a porral és egyéb szennyeződésekkel kelljen érintkeznie. A porszívó kompakt kialakítása révén sokoldalúan tárolhatóak, mindössze 40 cm széles helyet foglalnak el a szekrényben.

Az akcióban résztvevő Ultraflex porszívók:

EUFC81DB, EUFC82EB

 

Megnézem az Ultraflex porszívókat

Ajándék JBL GO 2 hangszóró

Vigye magával a ritmust ahová csak szeretné. A JBL GO 2 egy vízálló bluetooth hangszóró, amelyet bárhová magával vihet. Vezeték nélkül hallgathat zenét akár 5 órán keresztül.