.

Szuper csendes Electrolux porszívók ráadás morzsaporszívóval

Vásároljon most Electrolux csendes porszívót, és egy Electrolux morzsaporszívót adunk ajándékba. Egy szupercsendes Electrolux porszívóval, irritáló zaj nélkül takaríthatja ki otthonát. Akkor is porszívózhat, amikor a többiek tévét néznek, tanulnak, olvasnak vagy egyszerűen csak pihennek, mert nem fogja zavarni őket a készülék hangja.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akcióban résztvevő Electrolux csendes porszívók:

Pure D9

PD91-4MG, PD91-8SSM, PD91-ALRG2, PD91-ANIMA

Pure D8.2

PD82-4MB, PD82-4MG, PD82-4ST, PD82-8DB, PD82-ALRG, PD82-ANIMA, PD82-GREEN

Pure C9

PC91-4MG, PC91-4RR

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2020. március 20. – június 20.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a porszívó termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2020. július 03-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 35 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux Pure D9, Pure D8.2 és Pure C9 porszívót forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnereink

Pure D9: a valaha volt legjobb Electrolux porszívók

Csendesek, alaposak és követik minden mozdulatát. Egy Pure D9 porszívó könnyedén irányítható, semminek nem megy neki. Még a földön hagyott játékokat is kikerüli. Hatékonyan szedi össze a piszkot a hosszú szálú szőnyegekből és a bútorszövetekből is. Mindössze 69 dB (A) a zajszintje, ezért sem a családját, sem a szomszédokat nem fogja zavarni a porszívó hangja.

 

Az akcióban résztvevő Pure D9 porszívók:

PD91-4MG, PD91-8SSM, PD91-ALRG2, PD91-ANIMA

Megnézem a Pure D9 porszívókat

Pure D8.2: a legcsendesebb Electrolux porszívók

A Pure D8.2 porszívók új mércét állítanak fel a porszívózásban. Nem csak szuper csendesek, de rendkívül intelligensek is! Érzékelik, hogy Ön szőnyegen, vagy keménypadlón takarít éppen, és automatikusan a felülethez igazítják a szívóerőt. A speciális szívófejjel a kisebb és nagyobb szennyeződéseket is hatékonyan szedik össze minden felületről. A zajszintjük mindössze 57 dB (A), ami kétszer olyan csendes, mint egy átlagos beszélgetés.

 

Az akcióban résztvevő Pure D8.2 porszívók:

PD82-4MB, PD82-4MG, PD82-4ST, PD82-8DB, PD82-ALRG, PD82-ANIMA, PD82-GREEN

Megnézem a Pure D8.2 porszívókat

Pure C9: a csendes porzsák nélküli Electrolux porszívó

Az Electrolux Pure C9 porzsák nélküli porszívók 4x csendesebbek elődjüknél.* Maximális teljesítményfokozaton mindössze 72 dB(A) a zajszintjük, ezért akár este, lefekvés előtt, vagy reggel korán is porszívózhat velük, nem fogja zavarni a szomszédokat. A Pure C9 porszívóknak speciális szűrőrendszerük van, mely gondoskodik róla, hogy a porszívó akkor is hatékonyan szedje össze a piszkot, amikor már telítődött a szűrő. A portartály minden eddiginél egyszerűbben üríthető és a szűrők is könnyen tisztíthatók – így a karbantartás sem bonyolult.

 

Az akcióban résztvevő Pure C9 porszívók:

PC91-4MG, PC91-4RR

*Electrolux UltraCaptic

Megnézem a Pure C9 porszívókat

Ajándék morzsaporszívó

Az Electrolux morzsaporszívóval gyorsan és könnyedén takaríthatja fel a munkapultról és az ebédlőasztalról a morzsát vagy éppen a kiszóródott sót és cukrot. Kis kerekein puhán siklik minden felületen anélkül, hogy megkarcolná a bútort vagy becsípné a terítőt. A vezeték nélküli morzsaporszívó feltölthető akkumulátorral működik, így rugalmasan használhatja otthonában és autójában is.