.

Ajándék elektromos ablaktisztító az
álló porszívókhoz

Electrolux Ergorapido® 2in1 vagy UltraPower® álló porszívó vásárlása esetén ajándékba adunk Önnek egy WELLS7 elektromos ablaktisztítót.

Regisztrálom vásárlásomat 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akcióban résztvevő  álló porszívók

Ergorapido® 2in1: EER73BP, EER73DB, EER73IGM, EER75STM, EER77MBM, EER77SSM,

EER7ALLRGY, EER7ANIMAL, EER75NOW

UltraPower®: EUP84IGM, EUP86SSM

 • 1
  Az akció időtartama

  2018. szeptember 1. - 2019. január 15.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton az álló porszívó termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2019. január 31-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja. 

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux Ergorapido® 2in1 és UltraPower® álló porszívót forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnerek

Electrolux UltraPower porszívók

Vezeték nélküli szabadság, maximális teljesítmény

Lítium turbó akkumulátorának köszönhetően az Electrolux Ultrapower® álló porszívóval akár 60 percig is takaríthat egy feltöltéssel. A 180 fokban elfordítható szívófej könnyedén irányítható minden felületen, a bútorok és a sarkok mentén is, ezzel nagyon megkönnyíti a takarítást. Ugyanolyan hatékonyan takarít, mint egy hagyományos, vezetékes porszívó! 

Electrolux Ergorapido porszívók

Kivehető morzsaporszívó és öntisztító forgókefe

A sokoldalú, rugalmasan használható Ergorapido® 2in1 álló porszívó a nagy teljesítményű porszívózást hosszú üzemidejű lítium turbó akkumulátorral teszi még hatékonyabbá, mely akár 35 percig is bírja egy feltöltéssel. A kivehető morzsaporszívót használhatja például bútorok takarításához, a BrushRollClean™ technológiának köszönhetően pedig a forgókefe egyszerűen, egy gombnyomással kitisztítható.

A sokoldalú ablaktisztító

A kiváló minőségű gumilapátoknak köszönhetően az Electrolux elektromos felülettisztítóval minden üvegfelület ragyogóan tiszta lesz. Nem hagy maga után csíkokat és vízcseppeket. Egy feltöltéssel akár 60 percig is bírja, ráadásul rendkívül csendesen dolgozik.

Számít a véleménye!

Ha a jövőben megosztaná velünk véleményét Electrolux készülékéről, a regisztráció során iratkozzon fel hírlevelünkre! Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez. Ha feliratkozik hírlevelünkre, termék újdonságainkról, és akciós ajánlatainkról is első kézből értesülhet, valamint részt vehet nyereményjátékainkon, melyeket kizárólag hírlevél olvasóinknak szervezünk.