Electrolux szárítógépek ráadás kézi ruhagőzölővel

Vásároljon most Electrolux szárítógépet, és ráadásként egy kézi ruhagőzölőt adunk Önnek ajándékba.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 

A promócióban kizárólag Electrolux szárítógépek vesznek részt!

 

Az ajándék kézi ruhagőzölő (modellszám:E6HS1-2EG).

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2022. szeptember 1. – november 30.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a szárítógép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2022. december 14-ig

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   


  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux szárítógépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnerek

Simogatóan puha és szép ruhák a szárítógépből

Nem lesznek többé nappaliban száradó ruhák, és vizes ruhával megpakolt kosarak. Egy Electrolux szárítógép időt és energiát spórol Önnek, valamint segít otthon rendet tartani. A gépben szárított ruhák nagy részét egyáltalán nem kell vasalni, a holmik nagy része a gépből mehet egyenesen a szekrénybe. A gépben szárított ruhák, törölközők és ágyneműhuzatok ellenállhatatlanul puhák lesznek.

Egyedülállóan hatékony szárítás

A CyclonCare technológia* finom levegőáramlása minden oldalról kíméletesen szárítja a ruhákat. A spirális alakban áramló levegő bejut a nehezen elérhető szűk helyekre is, például a zsebekbe, hajtásokba, öltések közé. Így gyorsan, alaposan és egyenletesen szárítja meg a legfinomabb szövetekből készült darabokat, például a selyem és gyapjú holmikat is.

*Csak bizonyos modellekben.

Gondoskodik a legfinomabb szövetekről

A DelicateCare* rendszerű készülékek a különböző anyagokhoz igazítják a dob mozgását és a program hosszát, így megfelelően gondoskodnak minden ruhadarabról. Még azokról is, melyeket korábban nem mert volna gépben szárítani.

*Csak bizonyos modellekben.

 

„Új ruha” érzése, hosszú ideig

A GentleCare* rendszerű szárítógépek hosszú ideig megőrzik a ruhák eredeti állapotát. Ezek a szárítógépek csupán feleakkora hőfokon szárítanak, mint a hagyományos modellek, így a ruhák nincsenek kitéve feleslegesen nagy hőnek. Ez azt jelenti, hogy amikor kiszedi ruháját a szárítógépből, pont olyan érzés lesz felvenni, mint amikor először bújt bele.

 

*Csak bizonyos modellekben.

 

Kézi ruhagőzölő

Az ajándék Electrolux kézi ruhagőzölővel közvetlenül a ruhafogason gőzölheti kedvenc holmijait. Gyorsan felmelegszik és egyenletes gőzáramot biztosít, megkönnyítve a ruhák felfrissítését és a gyűrődések kisimítását, emellett pedig eltávolítja a baktériumok akár 99.9%-át.*
Nem kell aggódnia a kényes, finom ruhák károsodása miatt, mert ez a ruhagőzölő minden szövethez használtható, akár gyapjúhoz, selyemhez, vagy szintetikus anyagokhoz.

 

*A tesztet SGS hajtotta végre a ruhadarab gőzölőkre vonatkozó QB/T 5200-2017 számú kínai szabvány alapján, 2020 májusában, az alábbi baktériumtípusokra vonatkozóan: Escherichia coli (CICC® 10389™), Staphylococcus aureus subsp. aureus (ATCC® 6538™) és Candida albicans (CICC® 1965™), 3 perc gőzölési idővel, 140 °C feletti hőmérséklet mellett.