Szárítógépek ráadás gőzölős vasalóval 

Vásároljon most Electrolux szárítógépet, és ráadásként egy gőzölős vasalót adunk Önnek ajándékba.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akció részletei 

 • 1
  Az akció időtartama

  2023. december 5. – 2024. január 31.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a szárítógép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2024. február 15-ig

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   


  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux szárítógépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnerek

Enerigatakarékos szárítás

A hőszivattyús Electrolux szárítógépek akár 68%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos társaik, és feleakkora hőmérsékleten szárítanak.* Az alacsony hőmérsékleten történő szárításnak köszönhetően kedvenc darabjai nincsenek kitéve felesleges hőhatásnak. Ezért minden holmi hosszú ideig megőrzi eredeti formáját és puhaságát.

*A 8 kg-os hőszivattyús (A+++ energiaosztály) és a 8 kg-os kondenzációs szárítógépünk (B energiaosztály) éves energiafogyasztásának összehasonlítása alapján.

Kíméletes szárítás

A szárítógépek hosszú ideig megőrzik ruhái jó formáját. A DelicateCare rendszerű* szárítógépek a ruhák anyagához igazítják a dob mozgását és a hőmérsékletet, így gondoskodnak minden ruhadarabról. A gyapjú nem megy össze**, és a selyem is megtartja eredti formáját.*** A technikai ruhák pedig megtartják vízlepergető képességüket.****

*Csak bizonyos modellekben.
**A fektetve történő szárítással összehasonlítva.
***Éppen úgy, mintha szabad levegőn száradt volna.
****A 3DScan technológiával szárított ruhák hőmegtartó képességének külső vizsgálata a ISO 11092 szabvány szerint tesztelve.