Electrolux szárítógépek ráadás kézi ruhagőzölővel

Vásároljon most Electrolux szárítógépet, és ráadásként egy kézi ruhagőzölőt adunk Önnek ajándékba.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 

A promócióban kizárólag Electrolux szárítógépek vesznek részt!

 

Az ajándék kézi ruhagőzölő (modellszám: E6HS1-2EG vagy HS6-1-2EG) a készlet függvényében.

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2021. október 5. – 2022. február 10.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a szárítógép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2022. február 24-ig

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 21 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink

   


  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux szárítógépet forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnerek

Hogyan segíthet Önnek egy Electrolux szárítógép?

Egy szárítógép időt és energiát spórol Önnek, valamint segít otthon rendet tartani. Nem kell kerülgetni a lakásban kiteregetett száradó ruhákat. A holmik nagy része a gépből mehet egyenesen a szekrénybe. Az Electrolux szárítógépek a vasalásban is segítenek, ezzel sok időt takarítanak meg Önnek. Nem is beszélve arról, hogy a gépben szárított ruhák, törölközők és ágyneműhuzatok ellenállhatatlanul puhák lesznek.

Hogyan segíthet Önnek egy szárítógép?

Egyedülállóan hatékony szárítás

Biztosak vagyunk benne, hogy Önnek is fontos ruhái védelme. A CyclonCare technológiával* rendelkező Electrolux szárítógépek ebben segítenek Önnek. A finom levegőáramlás minden oldalról kíméletesen szárítja a ruhákat. A spirális alakban áramló levegő bejut a nehezen elérhető szűk helyekre is, így például a zsebekbe, hajtásokba, öltések közé. Gyorsan, alaposan és egyenletesen szárítja meg a legfinomabb szövetekből készült darabokat, például a selyem és gyapjú holmikat is.

 

*Bizonyos modellekben.

Megnézem a szárítógépeket

Ruhái sokáig jó formában maradnak

A szárítógépek gondoskodnak róla, hogy kedvenc holmijai sokáig megőrizzék formájukat és finom tapintásukat. A DelicateCare rendszerű* készülékek a különböző anyagokhoz igazítják a dob mozgását és a program hosszát, így megfelelően gondoskodnak minden ruhadarabról. Még azokról is, melyeket korábban nem mert volna gépben szárítani. A gyapjú nem megy össze, a selyem megőrzi formáját. A technikai ruhák vízlepergető képessége is megmarad.

 

*Bizonyos modellekben.

Megnézem a szárítógépeket

Kíméletes szárítás alacsony hőfokon

A GentleCare rendszerű* szárítógépekben a ruhák hosszú ideig megőrzik eredeti formájukat és puhaságukat. Mivel ezek a készülékek alacsonyabb hőfokon szárítanak, kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos modellek. Így a ruhák nincsenek kitéve feleslegesen nagy hőnek, ami azt jelenti, hogy amikor kiszedi ruháját a szárítógépből, pont olyan érzés lesz felvenni, mint amikor először bújt bele.

 

*Bizonyos modellekben.

 

Megnézem a szárítógépeket

Otthona egészségére is vigyáz

A szárítógép nem csak ruháira, de otthonára és családtagjai egészségére is vigyáz. A lakásban kiteregetett száradó ruhákból távozó nedvesség miatt magas lesz a páratartalom, és hosszú távon penészedhetnek a falak. Amikor szárítógépre bízza ruháit, megelőzheti ezeket a károkat.

Ráadásul az állataszőr és az allergének is eltűnnek a gépben szárított ruhák, törölközők és ágyneműhuzatok szövetszálaiból.

Megnézem a szárítógépeket