.

 

Electrolux beépíthető sütők ráadás Electrolux turmixgéppel

Vásároljon most bármilyen Electrolux beépíthető sütőt, mi pedig ajándékba adunk Önnek egy Electrolux Explore 6 turmixgépet. Új Electrolux sütőjében egyszerűen készíthet ellenállhatatlanul finom fogásokat minden nap. Az Explore 6 turmixgépben pedig a frissítő és egészséges turmixok mellett krémleveseket vagy éppen mártásokat is készíthet a sülthúsok mellé.

 

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2020 február 25. – 2020. június 05.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a beépíthető sütő termékkódja, illetve vételára is szerepel.

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2020. június 19-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 35 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux beépíthető sütőt forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnereink

Süssön gőzben! A legjobbat hozza ki az alapanyagokból.

A gőzprogramon az ételek megőrzik természetes nedvességtartalmukat, nem száradnak ki. Az ízek sokkal intenzívebbek, a színek élénkebbek lesznek. A forró levegő gyorsabban és egyenletesebben járja át az ételeket, ezért hamarabb megsülnek. A különböző ételek elkészítéséhez több vagy éppen kevesebb gőzre van szükség. Válasszon gőzfunkciós vagy gőzprogramos sütőt annak megfelelően, hogy milyen ételeket szokott sütni.

Gőzfunkciós sütő

 • Kenyerek, péksütemények

Gőzsütő 1 gőzprogrammal

 • Szaftos húsok, halak
 • Kenyerek, péksütemények

Gőzsütő gőzprogramokkal

 • Zöldségpárolás
 • Szaftos húsok, halak
 • Kenyerek, péksütemények

Gőzsütő gőzprogramokkal és SousVide funkcióval

 • Szuvidolás
 • Zöldségpárolás
 • Szaftos húsok, halak
 • Kenyerek, péksütemények

Gőz! De mennyi?

Bízza egy okos Electrolux gőzsütőre! Csak állítsa be azt a hőfokot, amelyen előző sütőjében is készítette az ételt, a Steamify® funkció* pedig automatikusan beállítja a megfelelő gőzmennyiséget – így Önnek nem kell azon gondolkoznia, vajon mennyi gőzre van szükség ahhoz, hogy az adott étel tökéletes legyen.

 

*Csak bizonyos modellekben

Megnézem a Steamify® sütőket

SteamBake: finomabb lesz, mint eddig bármikor

A SteamBake sütők mindent tudnak, amit egy multifunkciós hőlégkeveréses sütőtől elvár. De képesek még valamire, amit Ön is, és családja is nagyon fog szeretni. A SteamBake (gőz) funkció bekapcsolásával minden eddiginél finomabb édes és sós süteményeket, pitéket vagy pogácsákat is süthet benne. Sőt, egy kis gőz hozzáadásával még a húsok és a zöldségek is sokkal finomabbak lesznek.

Megnézem a SteamBake sütőket

Egyenletesen sül át minden falat

Akár csirkét, akár pitét, pogácsát vagy épp lasagnét süt, egy Electrolux multifunkciós sütőben egyenletesen sül át minden falat. A forró levegő egyenletesen kering a sütőtérben, ezért minden étel ellenállhatatlanul finom lesz, függetlenül attól, hogy hol helyezte el a tepsit.

Megnézem a sütőket

Ajándék Explore 6 turmixgép

Az ajándék Explore 6* turmixgépben a frissítő és egészséges turmixok mellett krémleveseket vagy mártásokat is készíthet, melyet akár a sülthúsok mellé is tálalhat.

 

 

 

 

 

 

 

*Az ajándék turmixgép a készlet erejéig érhető el fekete (E6TB1-4GB) vagy fehér (E6TB1-4CW) színben. A regisztráció során a szín nem választható.