Beépíthető sütők ráadás vákuumpumpás frissentartó szettel

Vásároljon Electrolux beépíthető sütőt mi pedig ajándékba adunk Önnek egy 3 részes vákuumozható frissentartó dobozszettet*, mellyel hosszabb ideig megőrizheti az ételek frissességét. 

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

*A szett tartalma: 2 db vákuumozható doboz és egy vezeték nélküli vákuumpumpa.

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2023. május 5. - augusztus 31.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a beépíthető sütő termékkódja, illetve vételára is szerepel.

   

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2023. szeptember 15-ig. 

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux beépíthető sütőt forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnerek

Egyenletesen sül át minden falat

Az Electrolux beépíthető sütők mindent tudnak, amit egy multifunkciós sütőtől elvár. Energiatakarékosak (A, A+ vagy A++ energiaosztályúak), nagy a sütőterük, egyenletesen sütnek és sokféle sütőprogrammal rendelkeznek. Sok Electrolux sütőnek tartozéka a maghőmérő is, melynek segítségével pont annyira sütheti át a húsokat, amennyire szeretné. Vagy választhat olyan sütőt is, mely sokféle előre programozott recepttel segít Önnek kitalálni, mi is legyen másnap a menü. Ha pedig szeretne gyorsan és egyszerűen egészségesebb ételeket készíteni, egy gőzsütő lesz tökéletes társa ebben.

 

 

 

Gőzsütőben csodás lesz minden fogás

A gőzsütés során az ételek megőrzik élénk színüket, gazdag ízüket, értékes vitaminjaikat és ásványai anyagaikat, valamint finom textúrájukat. A gőz és a forró levegő együtt csodálatosan zamatosra, szaftosra süti az ételeket belül, miközben kívül aranybarna kérget kapnak. Gőzprogramon* 20 fokkal alacsonyabb hőfokon és kb. 30%-kal kevesebb idő alatt sütheti meg az ételt, ami a pénztárcájának és a környezetnek is jót tesz. Sőt regeneráló programon* még az előző nap készült ételt is felmelegítheti. Olyan lesz, mintha aznap készült volna.

 

*Csak bizonyos modellekben.

 

 

Segítünk csökkenteni az élelmiszerpazarlást

Az Electrolux frissentartó dobozokban hosszabb ideig megőrizheti az ételek friss ízét, és a maradékok is tovább elállnak. A dobozon beállíthatja a dátumot, hogy mindig tudja mikor került bele az étel vagy mikor jár le a szavatossága. A vákuumpumpa segítségével pedig pillanatok alatt légmentesen lezárhatja a tárolóedényeket. Az ételek frissen tartása mellett az átlátható, rendezett tárolásban is segítenek a dobozok.

Főzzön pazarlás nélkül

A Nébih Maradék nélkül programja* 2016 óta követi nyomon a magyar lakosság élelmiszerpazarlását. Az eltelt időszakban 24%-kal csökkent az élelmiszerpazarlás a háztartásokban A csökkenés ellenére mégis évente fejenként 25,2 kg élelmiszer kerül feleslegesen a szemétbe, és a leggyakrabban elpazarolt élelmiszerek az ételmaradékok. Az Electrolux hitvallása, hogy a főzést és az étkezést fenntarthatóbbá tegye, ezért igyekszik segíteni Önt a még finomabb és egészségesebb fogások elkészítésében.

 

*Forrás: https://portal.nebih.gov.hu/-/negyedevel-csokkent-az-elelmiszerpazarlasunk