.

Beépíthető sütő + indukciós főzőlap =
ajándék 8 részes edényszett

Electrolux beépíthető sütő és indukciós főzőlap együttes vásárlása esetén ajándékba adunk Önnek
egy 8 részes edényszettet.

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2019. január 1. - április 1.

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a beépíthető sütő valamint az indukciós főzőlap termékkódja illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 • 2
  Regisztrálja vásárlását

  2019. április 15-ig

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a Promóciós feltételeknek.

 • 3
  Kiskereskedő partnereink


  Az akcióban minden, Magyarország területén működő Electrolux beépíthető sütőt és indukciós főzőlapot forgalmazó partnerünk részt vesz.

  Kiemelt partnerek


FIGYELEM: Az ajándék kizárólag abban az esetben jár, ha az Electrolux beépíthető sütő és az Electrolux indukciós főzőlap termékkódja, vételára egyazon számlán vagy blokkon szerepel. Az ajánlat érvényes bármely beépíthető sütőre és indukciós főzőlapra.

Az Electrolux sütők a legjobbat hozzák ki minden falatból.
Nézze meg, hogyan!

Finom ételek a sütőkből

Az energiatakarékos Electrolux sütőkben a sokféle sütőprogram segítségével minden ételt ellenállhatatlanul finomra süthet. Egyenletesen pirulnak meg a hússzeletek és az aprósütemények is. Ha sokat süt sütit vagy tésztaételeket, válasszon PlusSteam funkciós sütőt, melyben egy kis extra gőz segít még finomabbra, lazább állagúra sütni a kenyereket, süteményeket. Ha pedig a főzés a szenvedélye, akkor keresse az Electrolux kombinált gőzprogramos és sous vide programos sütőit. A gőz és a forró levegő együtt a legjobbat hozzák ki az alapanyagokból.

Bővebben a gőzsütőkről

Miért jó az indukciós főzőlap?

Az indukciós főzőlapokon gyorsan, biztonságosan és energiatakarékosan főzhet. Sokkal gyorsabban melegítenek, mint a hagyományos elektromos vagy gáz főzőlapok, és azonnal reagálnak a hőfok-változtatásokra. Ráadásul könnyebb tisztán tartani őket: a főzőfelület nem forrósodik fel, így a szennyeződéseket elég letörölni egy nedves kendővel. Akkor is választhat indukciós főzőlapot, ha vékony a munkapultja. A speciális, vékony kialakítású Slim-Fit indukciós főzőlapokat egy mindössze 12 mm magas munkapultba is beépítheti a fiók fölé.

Bővebben az indukciós főzőlapokról

Ajándék edényszett

Az indukciós főzőlapokhoz tervezett 8 részes Lamart edényszettben a legkülönfélébb ételek elkészítéséhez is talál megfelelő méretű edényt. A lábasok és a fazekak is kiváló minőségű nemesacél felhasználásával készültek, ezért hosszú ideig használhatja őket, akár minden nap. Vastag, szendvics szerkezetű aljuk gondoskodik az egyenletes hőeloszlásról, ezáltal még energiatakarékosabban főzhet. A praktikus, gőzszeleppel ellátott üveg fedőknek köszönhetően hamarabb elkészülnek az ételek.

Bővebb információ a termékekről az alábbi weboldalon érhető el: https://www.lamart.hu/