.

Beépíthető sütő + indukciós főzőlap = ajándék 7 részes edényszett

Electrolux beépíthető sütő és indukciós főzőlap együttes vásárlása esetén ajándékba adunk Önnek egy 7 részes edényszettet.

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Az akció részletei

1
Az akció időtartama

2017. szeptember 13. - december 31.

Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni, ha a vásárlást igazoló számla vagy blokk kiállításának dátuma a fenti időszakra esik, valamint a bizonylaton a sütő és a főzőlap termékkódja, valamint vételára is szerepel. A sütőnek és a főzőlapnak ugyanazon a számlán vagy blokkon kell szerepelnie. A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet nem tudunk elfogadni.

Regisztrálja vásárlását
2
Regisztrálja vásárlását

2018. január 10-ig

Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja. Az adatokat elküldheti e-mail-ben vagy postán is, ha kitölti az üzletben kapott nyomtatott regisztrációs kártyát.

Kiskereskedő partnereink
3
Kiskereskedő partnereink

Keresse viszonteladó partnereinket!

Az akció csak a résztvevő viszonteladó partnereinknél megvásárolt Electrolux beépíthető sütőkre és indukciós főzőlapokra vonatkozik. Kérjük, ellenőrizze, hogy az Ön kereskedője részt vesz-e az akcióban.

FIGYELEM: Az ajándék csak Electrolux beépíthető sütő és indukciós főzőlap együttes vásárlása esetén érvényes. Az ajánlat érvényes bármely Electrolux beépíthető sütőre és indukciós főzőlapra.

Az Electrolux sütők a legjobbat hozzák ki minden falatból.
Nézze meg, hogyan!

Finom ételek a sütőkből

Az energiatakarékos Electrolux sütőkben a sokféle sütőprogram segítségével minden ételt ellenállhatatlanul finomra süthet. Egyenletesen pirulnak meg a hússzeletek és az aprósütemények is. Ha sokat süt sütit vagy tésztaételeket, válasszon PlusSteam funkciós sütőt, melyben egy kis extra gőz segít még finomabbra, lazább állagúra sütni a kenyereket, süteményeket. Ha pedig a főzés a szenvedélye, akkor keresse az Electrolux kombinált gőzprogramos és sous vide programos sütőit. A gőz és a forró levegő együtt a legjobbat hozzák ki az alapanyagokból.

Miért jó az indukciós főzőlap?

Az indukciós főzőlapokon hamarabb elkészülnek az ételek és finomabbak is lesznek. Gyorsabban melegítenek, mint a hagyományos elektromos főzőlapok, és azonnal reagálnak a hőfok-változtatásokra. Ráadásul a főzőfelület nem forrósodik fel, így könnyen letörölheti a szennyeződéseket egy nedves kendővel. Az indukciós főzőlapon gyorsan, biztonságosan és energiatakarékosan főzhet.

Az indukciós főzőlapokhoz tervezett 7 részes edényszettben kevésbé tapad vagy ég oda az étel, így Ön pontosan úgy készítheti el kedvenc fogásait, ahogyan eltervezte. Az edények háromrétegű alapja (2 réteg rozsdamentes acél, közöttük alumíniumréteg) segíti a hő egyenletes eloszlását.

Az edényszett tartalma: 5 literes fazék fedővel, 3 literes fazék fedővel, 2 literes fazék fedővel és 28 cm átmérőjű serpenyő

Számít a véleménye!

Ha a jövőben megosztaná velünk véleményét Electrolux készülékéről, a regisztráció során iratkozzon fel hírlevelünkre! Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez. Ha feliratkozik hírlevelünkre, termék újdonságainkról, és akciós ajánlatainkról is első kézből értesülhet, valamint részt vehet nyereményjátékainkon, melyeket kizárólag hírlevél olvasóinknak szervezünk.