SteamBake gőzsütők ráadás szakácskönyvvel

Vásároljon most Electrolux SteamBake beépíthető sütőt, mi pedig ajándékba adunk Önnek egy Legyen otthon saját péksége című szakácskönyvet, hogy az első pillanattól fogva a legtöbbet hozhassa ki készülékéből.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajánlat kizárólag az Electrolux SteamBake gőzfunkciós beépíthető sütőkre vonatkozik.


Figyelem! Az Electrolux kombinált gőzsütők ebben a promócióban nem vesznek részt.

Az akcióban résztvevő SteamBake gőzsütők

EOD6C77X, EOD3C40BX,EOD3H70X, EOD5C50Z, EOD5C70BX, EOD5C71X, EOD5C71Z, EOD5H70BX, EOD5H70X, EOD6C77WX, EOD6P71X, EOD6P71Z, EOD6P77WX, EOD6P77WZ, EOD6P77X, EOD6P77Z, KOD3H70X, KOD5H70BX, Y6POD57X

 

 

Az akció részletei

 • 1
  Az akció időtartama

  2024. január 1. - december 31.

   

  Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a beépíthető sütő termékkódja, illetve vételára is szerepel.

   

  A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 • Regisztrálja vásárlását
  2
  Regisztrálja vásárlását

  2025. január 15-ig. 

   

  Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

  Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

  Kérjük, ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 • Kiskereskedő partnereink
  3
  Kiskereskedő partnereink

   

   

  Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux SteamBake beépíthető sütőt forgalmazó partnerünk részt vesz.

   

  Kiemelt partnerek

Segítünk a kezdetekben!

A Legyen otthon saját péksége című szakácskönyvben különböző kenyerek, kalácsok, piték, pogácsák, sós és édes péksütemények, valamint ínycsiklandozó desszertek receptjeit gyűjtöttük össze. A receptek mellett információkat talál az élesztő helyes felhasználásáról, a kovász készítéséről és a sütésre való felkészülés folyamatáról.

A szakácskönyvben 46 receptet talál, melyeket új SteamBake sütőjében elkészítve biztosan lenyűgözi családját és barátait.

 

 

 

 

Adjon hozzá egy kis gőzt, finomabb lesz minden!

Amikor SteamBake funkciót használ, az első 15-20 percben gőz képződik a sütőtérben. A gőz finoman átjárja a tésztát, és megemeli. Ettől a leveles tészták, kelt tészták, égetett tészták szépen megemelkednek, laza állagúak lesznek. Miután a gőz elpárolog, a forró levegő finoman kérgesre süti a tészta felszínét. Minden süti olyan lesz, mintha egy profi cukrász készítette volna őket. Büszke lesz desszertjeire!