.

Ajándék tollseprű 3 csomag S-Bag Long Performance porzsákhoz

3 csomag Electrolux E201B S-Bag Long Performance porzsák vásárlása esetén ajándékba adunk Önnek egy tollseprűt.

Regisztrálom vásárlásomat 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el a Promóciós feltételeket.

1
Az akció időtartama

2017. április 3. - augusztus 31.


Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni, ha a vásárlást igazoló számla vagy blokk kiállításának dátuma a fenti időszakra esik, valamint a bizonylaton a porzsák termékkódja (E201B), mennyisége (3 db), illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet nem tudunk elfogadni.

Regisztrálja vásárlását
2
Regisztrálja vásárlását

2017. szeptember 7-ig


Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja. Az adatokat elküldheti e-mail-ben vagy postán is, ha kitölti az üzletben kapott nyomtatott regisztrációs kártyát.

Kiskereskedő partnereink
3
Kiskereskedő partnereink

Keresse kiemelt viszonteladó partnereinket!

Az akcióban minden Magyarország területén működő, Electrolux E201B
S-Bag Long Performance porzsákot forgalmazó partnerünk részt vesz.

Az S-bag Long Performance porzsák    

A szintetikus, univerzális S-bag Long Performance porzsák 50%-kal tartósabb, mint egy hagyományos papír porzsák. Gondoskodik arról, hogy a porszívó egészen addig hatékonyan szedje össze a piszkot, amíg a porzsák teljesen megtelik. A speciális hajtogatásnak köszönhetően 15%-kal nagyobb a kapacitása, mint egy lapos porzsáknak. Egyszerűen és higiénikusan cserélhető, mivel a zsák automatikusan záródik, és nem szórodik ki belőle az összegyűjtött piszok.

Lehetne még ennél kényelmesebb a takarítás?    

Az ajándék tollseprűvel akár porszívózás közben azonnal le is törölgetheti a port a szekrényekről, asztalokról, az ablakpárkányról vagy éppen a könyvekről. A portörlő adapterét a porszívó fogófelületére csatlakoztathatja, így a tollseprű minden pillanatban kéznél lesz, amikor éppen porszívózik.

Számít a véleménye!

Ha a jövőben megosztaná velünk véleményét Electrolux készülékéről, a regisztráció során iratkozzon fel hírlevelünkre! Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez. Ha feliratkozik hírlevelünkre, termék újdonságainkról, és akciós ajánlatainkról is első kézből értesülhet, valamint részt vehet nyereményjátékainkon, melyeket kizárólag hírlevél olvasóinknak szervezünk.