.

Pure F9 álló porszívók 30 nap pénzvisszafizetési garanciával

Próbálja ki az Electrolux Pure F9 álló porszívót! Az új modellek tökéletesen ötvözik a vezetékes porszívók teljesítményét a vezeték nélküli modellek kínálta szabadsággal. Biztosak vagyunk benne, hogy ezzel a porszívóval teljesen elégedett lesz! Ha mégsem, 30 napon belül visszaviheti az üzletbe, és visszakapja
az árát.

Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

Electrolux Pure F9 álló porszívók

Segít tisztán tartani otthonában a levegőt. Ez a modell rendelkezik Auto funkcióval, van hozzá 3in1 többfunkciós kefe, hajlítható cső, mini turbó szívófej és egy puha sörtés kefe.

Gyorsan eltüntetheti vele házikedvence elhullott szőrszálait és a kellemetlen szagokat. Ez a modell rendelkezik Auto funkcióval, van hozzá 3in1 többfunkciós kefe, hajlítható cső, mini turbó szívófej és egy gumisörtés kefe.

Ez a modell rendelkezik Auto funkcióval, van hozzá 3in1 többfunkciós kefe és egy hajlítható cső a bútorok, polcok és a dísztárgyak takarításához.

Erős és sokoldalú vezeték nélküli porszívó 3 teljesítményfokozattal és 3in1 többfunkciós kefével a szűk részek, az asztalok, polcok vagy a kárpit takarításához.

Erős és sokoldalú vezeték nélküli porszívó 3 teljesítményfokozattal és 3in1 többfunkciós kefével a szűk részek, az asztalok, polcok vagy a kárpit takarításához.

Újraértelmeztük a porszívózást!

Az Electrolux Pure F9 egy vezeték nélküli porszívó, mellyel könnyedén kitakaríthatja otthona minden kis négyzetcentiméterét  - az alacsonyabb kanapék és fotelek alatt ugyanúgy, mint a plafon sarkaiban vagy a függönykarnis mentén. Elég erős és sokoldalú ahhoz, hogy lecserélje rá régi vezetékes porszívóját anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie teljesítmény tekintetében.

Bővebben a Pure F9 álló porszívóról

Hogyan érvényesítheti a pénzvisszafizetési garanciát?

A pénzvisszafizetési garancia érvényesítéséhez be kell mutatnia az üzletben az eredeti blokkot vagy számlát. A visszafizetett vételár megegyezik a blokkon vagy számlán szereplő összeggel. A készüléket a saját költségén kell a vásárlás helyére visszaszállítania. Az akció keretében visszavehető termékek kizárólag sérülésmentes, minden dokumentációval rendelkező, hibátlan állapotú Pure F9 álló porszívók lehetnek. A sérült, hiányos készüléket az akció keretében az üzletek nem veszik vissza!

Megnézem a promóciós feltételeket