Promóciós feltételek

Electrolux Prémium porszívók 30 napos pénzvisszafizetési garanciával

2019. november 1.- december 31.

 

1. A promóció elnevezése, rövid leírása, szervezője

1.1 A promóció elnevezése: „Electrolux Prémium porszívók 30 napos pénzvisszafizetési garanciával” (a továbbiakban: Promóció).

1.2  A Promóció rövid leírása: Electrolux Pure Q9, Pure C9, Ergorapido PowerPro, Pure i9.2, vagy Pure F9 porszívó vásárlása esetén 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kapnak a vásárlók ajándékba. A Promóció részleteit lásd: 4. pont.

A promócióban résztvevő porszívók:

Pure Q9

PQ91-40GG, PQ91-50MB, PQ91-ANIMA

Pure C9

PC91-4MG, PC91-4RR

Ergorapido PowerPro

EER85SSM, EER87MBM

Pure i9.2

PI92-4STN, PI92-6DGM

Pure F9

PF91-4IG, PF91-4ST, PF91-6IBM, PF91-ALRGY, PF91-ANIMA

1.3   A promóció szervezője és adatkezelője az Electrolux Lehel Kft. (1133 Budapest, Váci út 80. Promenade Gardens Irodaház), mint szervező (a továbbiakban: Szervező).

 

2. A promóció időtartama

2019. november 1.- december 31.

 

3. Részvételi feltételek

Az Electrolux Lehel Kft. által hirdetett Promócióban bárki részt vehet, aki a jelen Promóciós feltételek 4.2 pontjában felsorolt Partnerek valamelyikénél az 1.2 pontban felsorolt típusú Electrolux Pure Q9, Pure C9, Ergorapido PowerPro, Pure i9.2, vagy Pure F9 porszívót vásárol.

3.1 A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy megtagadja a vásárló részvételét, vagy változtasson a Promóciós feltételeken, amennyiben a vásárló részvétele a szabályzattal ütközik.

 

4. A Promóció menete

4.1. A Promócióban való részvétel feltétele, hogy vásárló a Promóció időtartama (2019. november 1. – 2019 . december 31.) alatt Electrolux Pure Q9, Pure C9, Ergorapido PowerPro, Pure i9.2, vagy Pure F9 porszívót  vásárol a promócióban résztvevő partnerek valamelyikénél.

4.2 A promócióban résztvevő partnerek:

Az akcióban minden, Magyarország területén működő, Electrolux Pure Q9, Pure C9, Ergorapido PowerPro, Pure i9.2, és Pure F9 porszívót forgalmazó kereskedő részt vesz.

 

5. A pénzvisszafizetési garancia érvényesítése

A pénzvisszafizetési garancia érvényesítéséhez a vásárlónak a vásárlás napjától számított 30 napon belül vissza kell vinnie a készüléket abba az üzletbe, ahol azt megvásárolta. Be kell mutatnia az üzletben az eredeti blokkot vagy számlát. A blokk vagy számla kiállítási dátuma a promóció időszakára kell, hogy essen. A visszafizetett vételár megegyezik a blokkon vagy számlán szereplő összeggel. A készüléket a saját költségén kell a vásárlás helyére visszaszállítania. Az akció keretében visszavehető termékek kizárólag sérülésmentes, minden dokumentációval rendelkező, hibátlan állapotú Pure Q9, Pure C9, Ergorapido PowerPro, Pure i9.2, vagy Pure F9 álló porszívók lehetnek. A sérült, hiányos készüléket az akció keretében az üzletek nem veszik vissza.

 

6. Általános feltételek

A vásárló a Promócióban való részvétellel kötelezettséget vállal saját maga, valamint családja, örökösei, személyes képviselői, végrehajtói, megbízottjai és biztosítói nevében, hogy mentesíti és felmenti a Szervezőt, annak anyavállalatait, leányvállalatait, társult vállalatait, tisztségviselőit, igazgatóit, tagjait, vezetőit, dolgozóit, alvállalkozóit és megbízottjait (együtt „Mentesítettek”) bármely természetű, jellegű vagy meghatározású, ismert vagy ismeretlen, feltárt vagy feltáratlan, gyanított vagy nem gyanított követelés, igény, kártérítési követelés, adósság, költség, díj, kötelezettség, veszteség, kiadás, kompenzáció/kárpótlás, intézkedés és kereset alól, a haláleset és a tulajdonban esett kár miatti követeléseket is beleértve (együtt „Követelések”), különösen ideértve azokat a Követeléseket, amelyek részben vagy egészben, közvetve vagy közvetlenül az ajándékcsomag elfogadásából, birtoklásából, nem rendeltetésszerű használatából vagy használatától, a Promócióban vagy a Promócióval bármely tevékenységben való részvételből erednek/vagy következnek.

7. Vegyes rendelkezések

A vásárlók a promócióban való részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos Promóciós feltételeket.

 

Budapest, 2019. november 1.

Electrolux Lehel Kft.

Szervező