.

 

Ajándék szívófej szett az Electrolux prémium porszívókhoz

Electrolux prémium (UltraOne, UltraSilencer vagy UltraSilencer Zen) porszívó vásárlása esetén ajándékba adunk Önnek egy szívófej szettet (Clean&Tidy).

Regisztrálom vásárlásomat

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el
a Promóciós feltételeket. Az akcióban csak az alábbiakban felsorolt termékek vesznek részt.

Az akcióban résztvevő prémium porszívók

UltraOne: ZUOQUATTRO, ZUODELUXE+, ZUOGREEN+, ZUOANIMAL+, ZUOORIGWR+, ZUOALLFLR+, ZUOORIGDB+
UltraSilencer: ZUSORIGDB+, ZUSORIGWR+
UltraSilencer ZEN: ZUSGREEN58, ZUSALLFL58, ZUSALLER58, ZUSANIMA58

1
Az akció időtartama

2017. március 31. - május 28.


Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni, ha a vásárlást igazoló számla vagy blokk kiállításának dátuma a fenti időszakra esik, valamint a bizonylaton a porszívó termékkódja, illetve vételára is szerepel. A regisztráció során előlegszámlát, nyugtát, gyűjtőblokkot, garancialevelet nem tudunk elfogadni.

Regisztrálja vásárlását
2
Regisztrálja vásárlását

2017. június 5-ig


Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát is, és 20 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja. Az adatokat elküldheti e-mail-ben vagy postán is, ha kitölti az üzletben kapott nyomtatott regisztrációs kártyát.

Kiskereskedő partnereink
3
Kiskereskedő partnereink

Keresse kiemelt viszonteladó partnereinket!

Az akcióban minden Magyarország területén működő, Electrolux UltraOne, UltraSilencer vagy UltraSilencer Zen porszívót forgalmazó partnerünk részt vesz.

Electrolux prémium porszívók

UltraOne
UltraOne

Ha egy prémium porszívót keres, mely minden felületen kiemelkedően hatékonyan takarít, válasszon az UltraOne modellek közül. Hatékony szigetelése miatt nem engedi vissza a beszívott port a szobába, ezért a levegő is tiszta lesz otthonában. 


Megnézem

UltraSilencer
UltraSilencer

Ha Önnek akkor van ideje takarítani, amikor a többiek éppen pihennek, akkor egy UltraSilencer porszívó lesz a jó választás. Ezek a modellek ugyanis nagyon csendesek. Sem a családját, sem a szomszédjait nem fogja zavarni.


Megnézem

UltraSilencer Zen
UltraSilencer Zen

Ezeket a porszívókat akkor ajánljuk, ha a takarítással töltött idő alatt szeretne kicsit töltődni. Ezek az Electrolux legcsendesebb porszívói, ráadásul speciális hangkarakterüknek köszönhetően meditatív hatással vannak takarítás közben az emberre.

Megnézem

Az akcióban résztvevő termékek

Electrolux Clean&Tidy szett    

Gyorsan és egyszerűen takaríthatja ki otthonát és autóját is az Electrolux porszívókhoz tervezett speciális szívófejekkel. A puha kefével, a résszívóval és a mini turbókefével alaposan, ugyanakkor kíméletesen tisztíthat meg minden felületet. Ezért nem karcolja össze a bútorokat vagy a műszerfal műanyag burkolatát.

Számít a véleménye!

Ha a jövőben megosztaná velünk véleményét Electrolux készülékéről, a regisztráció során iratkozzon fel hírlevelünkre! Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez. Ha feliratkozik hírlevelünkre, termék újdonságainkról, és akciós ajánlatainkról is első kézből értesülhet, valamint részt vehet nyereményjátékainkon, melyeket kizárólag hírlevél olvasóinknak szervezünk.